SURPRIZE pentru unii elevi din Timiș care au primit manualele de clasa...

SURPRIZE pentru unii elevi din Timiș care au primit manualele de clasa I și a II-a în format electronic

0
DISTRIBUIȚI

Toate manualele școlare noi pentru elevii de clasa I și a II-a care au ajuns în depozitul Inspectoratului Școlar Timiș au fost distribuite școlilor din județ, transmit reprezentanții ISJ Timiș. Totuși, deși primul semestru este pe sfârșit, micuții nu au primit Abecedare și nici manuale la Limba Germană sau la Limba Franceză.

„Manualele școlare, în formă tipărită și formă digitală, au sosit în depozitul inspectoratului, conform graficului transmis de Ministerul Educației Naționale încă din 2014. Abecedarele încă nu au fost tipărite datorită contestațiilor depuse la minister, deci nu au sosit, respectiv manualele de limbi străine, la Limba Germană și la Limba Franceză, pentru că nu au existat manuale, deci nu se puteau face comenzi.


Sunt 19 școli la nivelul județului Timiș în care se predau cele două limbi la elevi de clasa I și a II-a”, a precizat Francisc Halasz, inspector școlar general adjunct în cadrul ISJ Timiș.

Pe lângă manualele școlare noi, elevii au primit și manuale în format electronic. Inspectorii au decis să verifice aceste CD-uri în momentul în care au ajuns în depozit, astfel că au apărut și mici surprize. „Nu au fost verificate chiar toate CD-urile. Am avut puține semnale că anumite CD-uri să nu se deschidă sau că au fost goale. Ele au fost schimbate, deci lucrurile sunt în regulă”, a mai declarat Francisc Halasz.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.