Ce condamnare a primit comisarul șef Ciurescu, de la Investigarea Fraudelor Lugoj,...

Ce condamnare a primit comisarul șef Ciurescu, de la Investigarea Fraudelor Lugoj, pentru șpagă

4
DISTRIBUIȚI

Tribunalul Arad a dat sentința în cazul comisarului şef Marinică Valentin Ciurescu, de la Investigarea Fraudelor din cadrul Poliţiei Lugoj, prins în flagrant de luare de mită de DNA Timișoara, în 25 noiembrie 2014. Acesta a fost interceptat de procurori și cei de la DGA după ce a primit, într-un restaurant din Arad, de la un bărbat pe care-l cerceta într-un dosar penal, 2.250 de lei, bani pe care a pretins că-i va da procurorului de caz pentru a da o soluție favorabilă, și un sistem audio pentru a întocmi toate actele. Pentru a creşte presiunea asupra denunţătorului i-a spus că dacă se pune să lucreze cum trebuie în dosar “pot să te iau cu mascaţii şi ziua şi noaptea”.


 Ciurescu și-a recunoscut faptele încă din faza de urmărire penală. Instanța l-a condamnat, ieri, la doi ani și șapte luni de închisoare cu suspendare sub supraveghere și la 60 de zile de muncă în folosul comunității.

4 COMENTARII

  1. a fost o provocare iar acest om nu trebuia sa treaca prin asemenea lucru ! oricine poate incalca legea cand este provocat si te determina sa incalci legea ! fruntea sus Marinica si sa te gandesti ca viata merge inainte si ai viitorul in fata atat tu cat si familia ! suntem alaturi de tine !!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.