Comisarul șef Mirescu, numit șef al Poliției Timiș. Vezi care sunt primele...

Comisarul șef Mirescu, numit șef al Poliției Timiș. Vezi care sunt primele măsuri pe care le va lua

13
DISTRIBUIȚI

Comisarul șef Ion Mirescu, cel care până acum a condus Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Timișoara, a fost numit, astăzi, ca intermar în fruntea Poliției Timiș, care a rămas fără inspector șef după arestarea comisarului șef Sorin Muntean, în dosarul DNA. Mirescu a declarat pentru PRESSALERT.ro că prima măsură pe care  o va lua va fi să solicite tuturor șefilor de structuri „o analiză serioasă, profundă, cu puncte tari şi puncte slabe, cu oportunităţi şi probleme sensibile.


Aceste rapoarte mă vor ajuta să înţeleg încotro ne îndreptăm şi care sunt zonele cărora trebuie să le acordăm atenţie cu prioritate”. De asemenea, noul şef al Poliţiei Timiş a susţinut ca priorităţi îmbunătăţirea imaginii Poliţiei Timiş după evenimentele din ultimele săptămâni. „Trebuie să fim foarte atenţi la imaginea instituţiei. Dacă mai sunt probleme cu oameni care nu-şi văd de treabă, să scăpăm de aceştia”.

mirescu ion 2

13 COMENTARII

 1. In primul rand ar trebui schimbati toti sefii de sectii si servicii, ca altfel, peste tot, va fi lapte si miere. Cum sa ma analizez pe mine NASPA!!!!

 2. Speram sa fie intelegere,legalitate ,impartialitate si in inspectoratul nostru.Ne-am cam saturat noi,”talpa” sa ducem ponoasele si altii foloasele.
  Un sef trebuie sa fie oglinda subalternilor iertator dar si necrutator si in primul rand sa gandeasca ca un adevarat manager,nu pot cere daca nu ofer.
  Iar pentru PRESSALERT,nu mai gresiti ce puneti pe „sticla” scris ,pe mine sau altul nu ne-ati ierta.

  • Da , da , stati sa vedeti , asta a inventat mirosu la beshina !!! Noroc ca a mai venit un oltean , … Ne de pe spate asta , ce mai !!!

 3. Pai domnu MIRESCU, cea mai mare problema de imagine esti chiar matale. Mereu ai pus pilele in miscare sa ajungi sef, dupa ce ai ajuns sef ai pus sefi toti incompetentii pentru care chiar tu erai pila.
  Las-o mai moale cu moralitatea ca nu esti matale cel mai indreptatit sa vorbesti de moralitate. Pai MUNTEAN si cu BOLBOS au ajuns in puscarie pentru ca au fost prosti, insa matale dle MIRESCU esti de doua ori mai indreptatit decat MUNTEAN si BOLBOS sa fii la puscarie pentru trafic de influenta. Da dle MIRESCU ION, faptul ca apelezi la pilele tale pentru a obtine anumite beneficii, respectiv obtinerea unei functii de conducere se cheama TRAFIC DE INFLUENTA.
  Dar prostii blameaza omul vinovat doar in momentul cand are catusele pe maini, cat timp pilosii ca matale dle MIRESCU ION fac smenuri sunt vazuti ca
  niste zei, toata lumea le da binete si sunteti ca o mana din care toti vor sa guste.
  Dle MIRESCU ION marsaviile facute de MUNTEAN si BOLBOS au fost sesizate chiar de catre DUMA DUMITRU, si ce s-a rezoovat de catre IGPR? Da chiar asa, ce a rezolvat IGPR-ul? Ca l-a trimis pe ofiterul agarici care a spus ca de mai vine si a doua oara sigur nu va pleca primaru din Recas, ci va pleca DUMA.
  Deci dle MIRESCU ION, matale esti sef de inspectorat acum, ca ai pile, insa din punct de vedere moral si legal locul matale este la puscarie, pentru trafic de influenta. Asta daca vreti sa vorbim de moralitate.

 4. Curatati sectiile de politie de prietenii interlopilor si hotilor de tot felul! Organizati concurs si angajati-i numai pe cei fara pile si nasi, cu facultati facute pe banda! Informati-va, de trecutul fiecarui politist in parte! Cei care au calcat in picioare statutul de politist, dati afara imediat! Invitati-i la sediul politiei pe jurnalistii buni, care au facut anchete serioase! Verificati averile celor din politie! Cei cu legaturi periculoase din lumea interlopa dati afara imediat! Cu citeva persoane bine intentionate si bine pregatite, „curatenia ” se poate face in cel mult 3 luni de zile!

 5. Urgent controale tematice la toate serviciile, toate sectiile, toate politiile orasenesti si toate posturile de politie. Dar cine sa le faca? Mai sunt oare si impartiali pe acolo? Sa vedem!

 6. Prima data muta si tu din inspectorat in strada mai multi oameni de la servicii, care nu fac nimic, sa inmulteasca politisti pe strada ca geme inspectoratul de frecatori de menta ….de la ora 10 pina la ora 12 la cantina este plin de agarici asazisi politisti plimbatori de hirti iar la ora 4 rup usa de la intrare…………problemele sint aceleasi, nu ai ce sa indrepti daca nu sint bani

 7. ai dreptate.partea cu adevarat nasoala este ca astia de sub Mirescu atat cei putini care au mai ramas la frontiera la Severin, cat si cohortele de olteni varsati in curte la frontiera din Timisoara, prezinta cultura generala si profesionalism de nota 1.omul in cauza(Mirescu adicatelea) a promovat numai semianalfabeti care la ora asta au bulversat treisferturi din frontiera cu Ungaria,Serbia si Bulgaria.se pare ca nu se poate face nimic atat timp cat Bucurestiul doreste ca la conducerea principalilor poli din Banat sa fie nulitati din Sud.este doar o chestiune de timp pana va exploda o bomba tip DGA si la frontiera la TM avand in vedere ”preceniile” intretinute de Cumpanasu,Popara,Baraitaru si altii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.