Concert în amintirea anilor ’60 cu legendele rock-ului românesc Moni Bordeianu şi...

Concert în amintirea anilor ’60 cu legendele rock-ului românesc Moni Bordeianu şi Nicu Covaci, la Timişoara. Când are loc evenimentul

0
DISTRIBUIȚI

Melomanii timişoreni vor avea parte de un spectacol deosebit pus la cale de două personalităţi marcante ale rock-ului autohton, Nicu Covaci şi Moni Bordeianu, care sub umbrela „Vremuri – Remember the ’60s” vor susţine un concert extraordinar la clubul Daos, în data de 1 martie.

„Vremuri – Remember the ’60s” este un concept care include înfățișarea celor doi fondatori Phoenix într-o ipostază rar întâlnită în decursul carierelor artistice, atât în ceea ce privește repertoriul, cât și din punct de vedere al modalității de prezentare.

La începutul anilor ’60 se pun bazele formației Phoenix, pe atunci Sfinții, revoluționând nu numai ideea evenimentelor live în Timișoara epocii, dar și cifrele obișnuite în materia vânzărilor de albume la nivel național.


Ceea ce avea să devină ulterior formația-mit a muzicii românești a debutat cu un repertoriu străin, neobișnuit vremurilor. În concertele turneului „Vremuri”, Moni Bordeianu se întoarce în fața publicului împreună cu The Beatles, Rolling Stones, The Doors, Kinks, Byrds, Yes, și cu perioada Phoenix care l-a consacrat. Într-o interpretare de excepție a unei muzici de calitate, mereu actuale, realizează un pod peste timp nu numai pentru generațiile care au trăit fenomenul anilor 60, ci și pentru ascultătorii de toate vârstele care iubesc nemuritorii rock-ului clasic.

Alături de Moni Bordeianu și de Nicu Covaci vor urca pe scenă Dzidek Marcinkiewicz (keyboard, bass) și Roxana Zanga (tobe). Biletele pentru acest eveniment costă 35 lei în avans (până în 15 februarie) şi 45 lei după.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.