Crimă înfiorătoare, „alimentată” de consumul de alcool: „L-am ucis pe Diavol!”

Crimă înfiorătoare, „alimentată” de consumul de alcool: „L-am ucis pe Diavol!”

1
DISTRIBUIȚI

Un bărbat în vârst de 42 de ani este acuzat de omor după ce, în noaptea de 2 spre 3 ianuarie, și-a ucis partenerul de pahar, într-un sat de munte din Hunedoara. Alin Mihai Pascal a băut o zi întreagă, iar spre seară s-a întâlnit la cazanul de țuică cu victima, în vârstă de 54 de ani.

După ce au băut în continuare împreună, au plecat acasă la criminal.


În cursul nopții, acesta și-a sunat un prieten și i-a spus că „l-am ucis pe diavol”. Deși martorii spun că n-a existat nicio ceartă între cei doi, crima a fost foarte violentă, suspectul strângând victima de gât și sărind cu picioarele pe trupul bărbatului.

Procurorul Mihaela Negruț, purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara, spune că omorul a avut loc pe fondul consumului de alcool și fiind posibil ca suspectul să fi avut halucinații. Acesta a fost reținut inițial pentru 24 de ore, iar Tribunalul Hunedoara a decis arestarea sa pentru 30 de zile.

1 COMENTARIU

  1. Aloooo! Domnu’ procuror! Cine vorbeste de diavol? Betivul? Betivul vorbeste de femei, bani, masini, alte visuri. De diavol vorbeste schizofrenicul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.