Hoț prins de un soldat CURAJOS din Timișoara, după o urmărire de...

Hoț prins de un soldat CURAJOS din Timișoara, după o urmărire de o jumătate de kilometru. Cum s-a întâmplat

3
DISTRIBUIȚI

Ghinion pentru un hoț care a ieșit la furat, în această dimineață, în centrul Timișoarei. Bărbatul a încercat să fure poșeta unei femei care se afla într-un magazin din Piața Unirii, însă a fost observat de către un soldat încadrat la Brigada 18 Infanterie „Banat” din Timișoara. Caporalul Kiș Gyula, care se deplasa către locul de muncă din Piața Libertății în momentul în care l-a surprins pe hoț, nu a stat pe gânduri și a pornit în urmărirea acestuia.

După aproximativ o jumătate de kilometru, hoțul a fost imobilizat de către soldat care, ajutat de către doi membrii ai unei firme de pază din Timișoara, a chemat o patrulă de jandarmi ce se afla în apropiere.


Jandarmii l-au identificat pe cetățeanul certat cu legea și l-au însoțit la cea mai apropiată secție de poliție.

„Prin curajul şi spiritul civic dezvoltat, arătat de colegul nostru, militarii bănăţeni sunt mândrii, iar ca parte activă a societăţii civile timişorene din care fac parte, doresc să transmită încredere şi ajutorul ce nu va întârzia să apară ori de câte ori va fi nevoie”, au scris pe Facebook reprezentanții Brigăzii 18 Infanterie „Banat” din Timișoara.

3 COMENTARII

  1. Armata mai eficienta ca si Politia ,care oricum are alte preocupari se pare,mai ales ca a mai fost un caz anterior tot cu militari ai Brigazii 18.Cinste lor

  2. iara ii dati cu „membrii”? doi membri e plural neaccentuat, deci e cu un singur „i”. ce sa fac daca ma zgarie pe retina? nu ma pot abtine 😉

  3. ” militarii bănăţeni sunt mândrii, iar ca parte activă a societăţii civile timişorene din care fac parte ”

    Domnule purtator de cuvant, care postati pe facebook, militarii nu au cum sa fie parte activa a societatii civile. Societatea civila presupune altceva, forme organizate, cautati si va documentati.

    In rest toata stima pentru acesti oameni dispusi oricand sa reactioneze si aibe spirit civic in afara serviciului.

    Felicitari.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.