Nicolae Robu: „De când sunt eu primar nicio clădire nu a ajuns...

Nicolae Robu: „De când sunt eu primar nicio clădire nu a ajuns în mâna vreunui clan”. Ce măsuri ia în privința posesorilor de palate cu turnuleţe VIDEO

3
DISTRIBUIȚI

Primarul Nicolae Robu a făcut astăzi primele declaraţii cu privire la protestul iniţiat de timişoreni, pe Facebook, împotriva mafiei ţigăneşti din urbea de pe Bega.

„Este dreptul oricui într-o societate liberă să protesteze împotriva a ceea ce vrea. E dreptul iniţiatorului să folosească aceste sintagme, desigur asumându-şi poziţia faţă de poziţia pe care o poate avea asupra acestui lucru. Eu am avut de-a face în trecut cu Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării. Ceea ce vreau eu să spun este că nu este corect din partea multora care sunt deranjaţi de situaţia din Timişoara să fie neglijenţi în exprimare şi să lase să se înţeleagă că acele acaparări de clădiri au avut loc în ultimii ani. Este profund nedrept şi incorect. În România, în multe locuri pe unde am fost, am putut constata că modul în care s-a făcut situaţia din Timişoara îi determina pe cetăţenii care de fapt habar nu au ce se întâmplă în Timişoara să deducă că aceste situaţii au avut loc acum.


De când sunt eu primar nicio clădire nu a ajuns în mâna vreunui individ din categoria respectivă sau a vreunui clan, dimpotrivă prin demersurile pe care le-am făcut în instanţă am reuşit să câştigăm şi să aducem în patrimoniul municipalităţii trei clădiri. Problemele se rezolvă numai în instanţă, dar dreptul de a protesta îl are oricine”, a spus Robu.

Legat de verificările comandate anul trecut la casele cu turnuleţe, edilul a completat că „sunt făcute notificări către un număr de proprietari de astfel de case, nu aş putea să vă spun acum către câţi, prin care li se aduce la cunoştinţă că au construit ilegal şi că trebuie să îşi aducă clădirea la forma iniţială. Dacă nu se conformează, vom iniţia procese, nu e exclus să fie şi iniţate în momentul de faţă unele procese pentru că nu pot eu să urmăresc toate acestea dar, din dispoziţia dată de mine trebuie să se respecte procedurile legale prin notoficări şi apoi să se acţioneze în instanţă”.
Robu a conchis că „legile trebuie respectatea de oricine indiferent de entie şi de poziţie socioală, indiferent de ce alt criteriu am vrea să aducem în discuţie”.

3 COMENTARII

  1. Una s-a spus in campania electorala ,ALTA SE INTIMPLA……si minciuna-i vorba……aicea este implicata inclusiv justitia, din cauza aceasta nu se-timpla nimic…….orasul florilor…..povesti.

  2. „O MINCIUNA REPETATA DE 1000 DE ORI DEVINE ADEVAR” Mao Tze Dun
    iata de la cine se inspira acest fiu al bocsigului, devenit primar de timisoara…Vai de noi !!! dar vin alegerile si vede el…

  3. clanul carpaci a cumparat anu trecut un beci pe strada loga vizavide liceul loga cu 66 de mi de euro. Acum sunt in proces pentru revendicarea spitalului de boli balneo fizio terapeutice si centrului cultural francez, domnu robu, dece nu sa sesizat OrganuL de politie sa aresteze cei care au depus acteele pentru asa o revendicare? e clar ca tziganii nu sunt urmasii lui cuza si ca actele sunt false, cei care au construit aceste 2 cladiri? pot si eu sa vin cu acte false sa revendic casa dumneavoastra? sau orice casa?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.