Decizia Tribunalului Timiş la solicitarea DIICOT de arestare a membrilor grupării care...

Decizia Tribunalului Timiş la solicitarea DIICOT de arestare a membrilor grupării care aducea ţigări de contrabandă din Dubai

2
DISTRIBUIȚI

Tribunalul Timiş a judecat, astăzi, solicitarea DIICOT de arestare a cinci membri ai lumii interlope din Arad, reţinuţi, ieri, în dosarul contrabandei cu ţigări aduse din Emiratele Arabe Unite. Sorin Roșca, zis Copilul”, Marcel Roman, Paul Mișcoiu, Ciprian Alexuțu și Alin Benea.


Aceştia ai fost puşi sub acuzare după ce au reuşit să introducă în ţară un container plin cu ţigări de contrabandă, care a fost plimbat prin cinci porturi pentru a i se pierde urma, ulterior o parte dintre cei implicaţi încercând să fure ţigările celui care s-a ocupat de finanţarea şi achiziţionarea tutunului. Prejudiciul stabilit până acum este de 2.132.699 lei  În urma audierilor, instanţa a decis arestarea celor cinci pentru 29 de zile, urmând ca toate contestaţiile inculpaţilor să fie judecate de Curtea de Apel Timişoara.

2 COMENTARII

  1. Pai pe astia din Sagului nu i- at arestat, in decursul unei luni vand mai mult de un containar, sau prin simplu fapt ca cotizeaza la sectia 3 care e foarte ingaduitoare cu ei.
    Astazi am vazut matadoarea aia mare si neagra din Sagului cu nora si fecioru, ne stingheriti si linistiti…
    ,, tigari,tigari”
    Rusine sectia 3 politie!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.