Şeful PDL Timiş are ambiții mari pentru 2016. Ce funcţie vizează la...

Şeful PDL Timiş are ambiții mari pentru 2016. Ce funcţie vizează la următoarele alegeri

6
DISTRIBUIȚI

Numit şef interimar al PDL Timiş după demisia lui Constantin Ostaficiuc, Dan Popa pare să se fi acomodat bine cu funcţia pe care o deţine momentan. Politician cu state vechi, Popa a declarat imediat după numirea în funcţie că nu a fost visul vieţii sale să fie şef de organizaţie sau să se remarce în acest sens. La finele acestei săptămâni, acesta a ţinut şi o conferinţă de presă în cadrul căreia a lămurit mai multe subiecte fierbinţi pentru Timișoara și judeţul Timiş, cum ar fi schimbarea din funcţie a vicepreşedinţilor CJT şi a viceprimarului PSD Traian Stoia.

Legat de planurile de viitor, acesta a pus că are de gând să lupte cot la cot cu Nicolae Robu pentru funcţia de preşedinte al PNL Timiş.


Mai mult, Popa spune că, pentru anul 2016, PNL doreşte atât preşedinţia Consiului Judeţean Timiş cât şi Primăria Timişoara. Legat de pretenţiile la o posibilă funcţie, Popa a expus din start posibilitatea de a candida la funcţia de preseşedinte al CJT.

„Întenţia mea să îndreaptă spre zona parlamentară, nu mă îndrept spre consiliul judeţean. Intenţia noastră se îndreaptă spune un om mai tânăr care să poată rămâne mai mult de două mandate. V-am spus că voi candida într-o competiţie internă împotriva domnului Robu când va fi cazul să se întâmple acest lucru”.

6 COMENTARII

  1. chiar daca e vechi in lumea asta care miroase a orice, numai a primavara nu, pare a avea un discurs calm, asezat, fara glumitele, de cele mai multe ori proaste vazute la colegul popoviciu, discurs care arata calitatea umana…sa vedem daca e doar vrajeala de politician sau e pe bune.

  2. sa declari de pe pozitia de presedinte de partid ca vrei un tanar care sa conduca consiliul judetean macar 2 mandate arata felul in care dl popa intelege politica

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.