Surprize pentru micuții de clasa I și a II-a din județul Timiș...

Surprize pentru micuții de clasa I și a II-a din județul Timiș în prima zi de școală din acest an. Ce au găsit școlarii pe bănci

0
DISTRIBUIȚI

Mii de elevi din județul Timiș au revenit la cursuri, astăzi. Școlarii au intrat în vacanță pentru sărbătorile de iarnă în urmă cu două săptămâni. O parte dintre elevii din județul nostru au avut parte și de o surpriză în prima zi de școală din acest an. Astfel, prichindeii de clasa I și a II-a au găsit pe bănci noile manuale școlare, însă fără Abecedarele necesare elevilor din clasa I.

Francisc Halasz, inspector școlar adjunct în cadrul Inspectoratului Școlar Timiș, ne-a declarat că Abecedarele nu au fost distribuite elevilor pentru că încă nu au fost tipărite, din cauza contestațiilor.


„De astăzi, elevii de clasa I și a II-a din județul Timiș învață din manualele școlare noi. Cu excepția Abecedarului, s-au primit manuale de Matematică, Științe ale Naturii, Limbi Străine, etc. Au venit manuale sub formă tipărită și digitală”, ne-a spus Francisc Halasz. Până în acest moment, elevii de clasa I și a II-a au învățat din vechile manuale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.