În timp ce primăria intervine pentru combaterea poleiului, timișorenii au ieșit cu...

În timp ce primăria intervine pentru combaterea poleiului, timișorenii au ieșit cu patinele pe străzi VIDEO

2
DISTRIBUIȚI

Primăria Timișoara anunță acțiuni de deszăpezire și combatere a poleiului „pe toate străzile orașului”. Între timp, timișorenii au ieșit cu patinele pe aceleași drumuri.

Screen Shot 2015-01-04 at 17.20.08

Mai mulți bănățeni cu simț practic au încălțat patinele și s-au distrat teribil. În fața Facultății de Arhitectură din Timișoara, ploaia înghețată a transformat carosabilul într-un veritabil patinoar. Potrivit lui Adrian Bere, directorul Direcției de Mediu din cadrul aceleiași instituții, s-a făcut „de permanență” în nopțile problematice de la fine acestei săptămâni.


„S-a ieșit cu toate utilajele (…) inclusiv pe străzile din cartiere. E motivul pentru care nu am avut accidente în Timișoara”, a spus Bere.

„S-a intervenit cu utilaje și substanțe care previn depunerea poleiului și în perioada 1-4 ianuarie, iar cantitățle consumate de cele două societăți în perioada sus menționată vor fi centralizate și comunicate în cursul zilei de luni”, a declarat Alina Pintilie, directorul Direcției de Comunicare al primăriei Timișoara.

Dacă accidente de circulație grave nu au fost, poleiul și-a luat tributul în ceea ce privește pietonii, aproape 50 de timișoreni ajungând la urgențe sâmbătă.

2 COMENTARII

  1. domnule Bere, sint sigur ca utilajele au monitorizare gps si puteti sa dovediti ca utilajele au actinat si pe strazile secundare, adica ca noi sintem nesimtiti si mintim cind spunem ca nu s-a facut nimic, ca pe strazile secundare este gheata.

    • domnu bere asta ie cel mai mare mincinos din istoria primariei. io am vrut sa-l dau afar de cateva ori dar n-am reusit. este pe mana cu hotii. iar povestea cu gps-ul este curata minciuna. au pus doar niste cadrane cu ace care n-au ninica cu gps-ul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.