Anunțul SURPRIZĂ făcut de președintele PSD Timiș la PRESSALERT LIVE despre condamnatul...

Anunțul SURPRIZĂ făcut de președintele PSD Timiș la PRESSALERT LIVE despre condamnatul Dorin Cândea. De ce vrea să vină oameni noi în partid VIDEO

2
DISTRIBUIȚI

sorin grindeanu12_resize

Sorin Grindeanu, președintele interimar al PSD Timiș, a făcut un anunț surprinzător, în această seară, în cadrul emisiunii PRESSALERT LIVE, legat de Dorin Cândea, fost director al RAR Timiș, pe vremea când era încă membru PDL, care a dat în judecată PRESSALERT.ro, pe motiv că-i este prejudiciată imaginea. Astfel, Sorin Grindeanu a declarat că Dorin Cândea nu este membru al PSD, iar dacă ar fi fost membru, președintele PSD Timiș ar fi propus excluderea sa din partid. „Pot să vă anunţ că, înainte de a intra în emisiune, am cerut secretarului executiv al PSD Timiş, să văd din ce organizaţie face parte Dorin Cândea. Eu nu-l cunosc pe acest domn. Vă spun cu toată sinceritatea că nu îl cunosc. Din câte am auzit de la secretarul executiv, şi-a depus intenţia de a deveni membru de partid, dar nu şi la organizaţia locală, ceea ce înseamnă că, statutar nu este membru PSD. Dacă ar fi fost membru de partid, mâine în şedinţa de BPJ, i-aş fi cerut, după ce secretarul executiv ar fi avut o discuţie cu el pentru a afla exact poziţia sa, excluderea din partid”, a anunţat Grindeanu. Întrebat dacă fostul şef al PSD Timiş, Titu Bojin, a fost cel care l-a propulsat pe fostul liberal-democrat în organizaţie, Sorin Grindeanu a răspuns sincer că Bojin şi Cândea nu sunt deloc străini unul de celălalt: „Sunt sigur că domnul Bojin îl cunoaşte, l-a şi susţinut în biroul executiv, eu şi mai mulţi colegi ne-am opus la momentul respectiv”.

În ceea ce-l privește pe consilierul local Alfred Simonis, președintele TSD Timiș, care, s-a fotografiat la schi cu mai mulți interlopi cunoscuți, Sorin Grindeanu a ținut să precizeze că „Alfred Simonis mi-a spus că s-a întâlnit întâmplător cu ei, dar nu mi se pare normal să accepți să faci poză.


Trebuie să ai tăria să spui nu. A fost mai moale, nu a avut puterea să  le spună acelor domni că nu dorește să facă poze cu ei. I-am atras atenția asupra acestui lucru, mai ales că în momentul în care ai o funcție de conducere în partid, trebuie să ai o anumită conduită. Nu poți să-ți asumi o anumită conduită, atunci faci pași în spate, poate că alții pot”.

În ceea ce priveşte reformarea PSD, Sorin Grindeanu a spus că are mari aşteptări de la consiliul naţional al partidului care va avea loc în martie, când se va lua în discuţie şi schimbarea statutului, astfel încât membrii partidului care sunt anchetaţi sau cercetaţi în diverse procesele penale, să fie autosuspendaţi de drept. Mai mult, ministrul timişean spune că adevărata reformă se poate face doar cu oameni noi. „În acest moment, avem în partid purtători de mesaj nu tocmai potriviți. Vreau să vină oameni noi în partid, care nu au mai făcut politică. Vreau oameni noi, o reducere a numărului de vicepreședinți din biroul județean. Avem 17 vicepreședinți, s-a pierdut forța”, a concluzionat Grindeanu.

2 COMENTARII

  1. La brutariee cu toti coruptii, hotii si nesimtitii! multi dintre ei sunt fosti nomenclaturisti pcr! Lupul isi schimba parul, dar naravul baaa! la brutariee!! sa putrezeascaaa acolooo!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.