Asociația care a realizat podul din PET-uri peste Bega îi provoacă pe...

Asociația care a realizat podul din PET-uri peste Bega îi provoacă pe timișoreni. Cu ce fel de idei inedite sunt încurajați să vină în cadrul proiectului „Schimbăm pietonala”

0
DISTRIBUIȚI

strada pietonala

„Schimbăm pietonala” este titlul unei expoziții inedite organizate de Asociația EcoStuff România, care a realizat, vara trecută, podul din PET-uri peste Bega. Timișorenii sunt încurajați să vină cu propuneri de tablouri mozaic realizate din capace de plastic, care vor fi expuse pe strada pietonală Mărășești din Timișoara.

„Schimbăm pietonala” este primul pas al proiectului „Urban Intervention TM” care presupune redarea temporară către comunitate a unor spații din Timișoara, sub formă de artă mai mult sau mai puțin convențională.


„Obiectivul expoziției este informarea și responsabilizarea populației cu privire la impactul negativ al plasticului asupra mediului înconjurător, urban sau natural”, transmit reprezentanții Asociației EcoStuff.

Tablourile mozaic realizate din capace de plastic vor fi expuse în luna mai, în cadrul unui eveniment special de implicare socială. Competiția inițiată de Asociația EcoStuff are ca temă „timișoara.mediu, artă.participare”, iar la finalul concursului vor fi alese șapte lucrări câștigătoare, care vor fi instalate în 9 mai, de Ziua Europei, pe str. Mărășești, unde vor putea fi văzute până în data de 24 mai.

Mai multe informații despre cum puteți să vă înscrieți în cadrul concursului de proiecte „Schimbăm pietonala” găsiți AICI!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.