Călin Dobra : „PSD este un partid viu, este distracţie tot timpul”

Călin Dobra : „PSD este un partid viu, este distracţie tot timpul”

1
DISTRIBUIȚI

calin dobra 02

În PSD Timiş totul e numai lapte şi miere, chiar dacă recent partidul şi-a schimbat preşedintele la nivel local, în vreme ce la nivel naţional social-democraţii au primit o lovitură din partea alegătorilor care au votat masiv Klaus Iohannis.

Întrebat cum este atmosfera în PSD Timiş după 16 noiembrie, Călin Dobra, vicepreşedinte al consiliului judeţean, a spus că ar califica situaţia ca fiind una „interesantă.


PSD este un partid viu, este distracţie tot timpul. Faceţi referire la eşecul de la alegerile prezidenţiale dar, aşa cum am demonstrat tot timpul, noi la PSD avem capacitatea să ne reorganizăm şi vom face asta şi pentru alegerile parlamentare”.

Despre posibilitatea de a candida pentru şefia Consiliului Județean Timiș în 2016, Dobra a spus că „nu se pune problema să fiu sau nu în cărţi. Acum este vorba de a ne reorganiza. Domnul deputat Sorin Grindeanu a preluat funcţia de preşedinte interimar. Vor apărea modificări în statutul partidului în jur de 22 martie. Vor apărea şi schimbări în cadrul statului, iar după aceste schimbări vor şti şi direcţia spre care ne vom îndrepta”.

Mai mult, vicepreşedintele spune că social-democraţii sunt încă curtaţi și iubiți de oameni. „Din punct de vedere al plecării oamenilor, să ştiţi că nu am simţit acest lucru. Ba mai mult, am avut plăcuta surpriză să avem adeziuni noi la nivel partidului, ceea ce cred că este un lucru bun”, a detaliat Dobra.

1 COMENTARIU

  1. Schimbați va rog schema de culori, negru si galben nu va reprezintă deloc, sunteți roșii, fiți va rog roșii „pe fata”. Nu de alta, dar imi pierd vremea dând click pe articole politice, crezând ca sunt pe vreun site de știri adevărat, si cand colo… imi dau seama ca sunt pe site-ul vostru si nu pot citi altceva decât cum ii pupați voi in fund pe „socialiștii” care trăiesc ca-n Monaco pe banii oamenilor care mai si muncesc in tara asta si plătesc taxe degeaba.
    Hai, va rog, „prostitutio in integrum”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.