MONITORUL PENIBILULUI Axa Timişoara – Bruxelles, găselniţa pe bani publici

MONITORUL PENIBILULUI Axa Timişoara – Bruxelles, găselniţa pe bani publici

0
DISTRIBUIȚI

monitorul primariei pag 1

Ultimul număr al Monitorului Primăriei Timişoara reuşeşte să uimească prin amatorism şi propaganda penibilă făcută administraţiei Robu. După acţiunea de promovare pentru obţinerea titlului de capitală culturală europeană, pe prima pagină s-a titrat cu litere de o şchioapă „Deschidem axa Timişoara – Bruxelles”. Imaginea care este pe jumătate de pagină nu mai are nevoie de niciun fel de comentarii – nişte panouri care au fost folosite în acţiunea din capitala europeană plus un pupitru cu un microfon care „taie” cadrul.


În loc de editorial, primarul Nicolae Robu a ţinut să publice discursul ţinut la Bruxelles. Acţiunii îi este dedicată o pagină întreagă cu titlul „Timişoara promovată la Bruxelles printr-o acţiune de mare succes”.

De aici aflăm că ” în capitala Europei, în Parlamentul European, într-un spaţiu foarte plăcut, Timișoara a fost “vedeta” și asta deoarece în cadrul deplasării a fost prezentat un moment muzical deosebit, o expoziţie de fotografie și obiecte de artă despre ceea ce înseamnă trecutul recent și cel îndepărtat al Timișoarei, imagini care te fac să îţi doresti să îl vizitezi, oportunităţile pe care le oferă el, dar și alte acţiuni menite să trezească interesul tuturor”. Viceprimarul Dan Diaconu a ţinut să precizeze  „efortul în organizarea unui astfel de eveniment este unul destul de mare tocmai pentru că e o acţiune care se desfăşoară într-un loc cu reguli foarte stricte din toate punctele de vedere: de la securitate şi acces pânã la ce se poate expune aici. În plus, e destul de greu sã imaginezi o expoziţie într-un loc pe care îl vezi doar din poze, însă rezultatul a fost unul foarte bun”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.