Nemții, dispuși să le ofere cercetătorilor timișoreni burse în Germania. Află în...

Nemții, dispuși să le ofere cercetătorilor timișoreni burse în Germania. Află în ce condiții

0
DISTRIBUIȚI

cercetator

Vești bune pentru cercetătorii din universitățile timișorene.


Reprezentanții Fundației Alexander von Humboldt vin la Timișoara cu scopul de a oferi burse de cercetare în Germania. Fundația promovează cooperarea științifică între cercetătorii străini și cei germani la nivel de excelență. Tocmai de aceea acordă, anual, peste 700 de burse de cercetare și premii menite să sprijine tinerii cercetători în implementarea unor proiecte în cooperare cu instituția de cercetare gazdă din Germania.

Programul se adresează cadrelor didactice și de cercetare, cercetătorilor cu experiență, postdoctoranzilor, dar și doctoranzilor în ultimul an de studiu, din toate domeniile de cercetare și indiferent de naționalitate. Cei interesați pot aplica în orice moment, concursul fiind deschis în mod continuu, iar procedura de selecţie a bursierilor are loc de trei ori pe an.

Miercuri, 11 februarie, începând cu ora 11.00, în Amfiteatrul A01 al Universității de Vest din Timișoara va avea loc o prezentare a programelor și burselor de cercetare oferite de Fundația Alexander von Humboldt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.