O femeie a ajuns în stare gravă la spital, după ce trotuarul...

O femeie a ajuns în stare gravă la spital, după ce trotuarul i s-a surpat sub picioare. Cum s-a întâmplat

1
DISTRIBUIȚI

trotuarO lugojeancă a ajuns în stare gravă la spital, după ce trotuarul s-a surpat sub picioarele ei și a căzut într-o groapă.  Incidentul s-a petrecut, ieri, în apropiere de Primăria Lugoj, pe trotuarul din față Librăriei Cartea și Caietul, scrie lugojonline.ro.


Femeia a suferit un traumatism major și s-a ales cu o fractură la piciorul drept. Trecătorii i-au sărit în ajutor, după care au sunat la 112 și au solicitat sprijinul medicilor. La față locului s-a deplasat de urgență un echipaj de ambulanță care a preluat-o pe femeie și a transportat-o la spital, unde a fost internată pentru operație. Groapa a fost semnalizată de angajații primăriei, însă pericolul că în zonă să se întâmple o tragedie nu a fost eliminat. Incidentul vine la aproape doi ani după ce bucăți din tavanul librăriei au căzut peste câțiva clienți aflați la cumpărături.

1 COMENTARIU

  1. E unul din rezultatele ca la licitatii castiga cel cu pretul cel mai mic si ca atare, de multe ori trebuie sa coboare nivelul calitatii lucrarii ca sa nu iasa pe minus. Trebuie schimbata legislatia sau trebuie urmsrita la sange calitatea lucrarilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.