Întrecere între consilierii judeţeni pentru acordarea titlului de cetăţean de onoare caricaturistului...

Întrecere între consilierii judeţeni pentru acordarea titlului de cetăţean de onoare caricaturistului Ştefan Popa Popa’s

0
DISTRIBUIȚI

popas 07_resize

Renumitul caricaturist Ştefan Popa Popa’s va primi titlul de Cetăţean de Onoare al Judeţului Timiş, au decis astăzi consilierii judeţeni în cadrul şedinţei de plen. Aceştia s-au întrecut în iniţiative de acordare a titlului pentru caricaturistul timişorean. Liberalul Tiberiu Lelescu a spus că „acestă iniţiativă vine în urma constatării că domnul Popa este cetăţean de onoare în mai multe judeţe din Timiş… aaa din ţară, a obţinut titlul de cetăţean de onoare în mai multe ţări, este un artist de valoare care trăieşte pe meleagurile judeţului Timiş şi aşa cum am avut iniţiativa conferirii titlului pentru Prefericitul Daniel vă rog să propuneţi ca proiectul să fie gata pentru plenul viitor.


Am avut discuţii cu domnul Marin Popescu şi domnul Popas a fost de acord”.

Șeful CJT Titu Bojin a comentat că „propunerea a fost făcută data trecută de preşedintele Comisiei de Cultură, domnul Adrian Negoiţă, eu cred că trebuie pregătită documentaţia. Consideraţi-vă toţi trei iniţiatori”. Adrian Negoiţă a menţionat că documentaţia este aproape finalizată şi a cerut ca toţi consilierii care sunt de acord să semnzeze propunerea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.