Studenții timișoreni, invitați să aleagă cel mai tare dascăl. Cum pot nominaliza...

Studenții timișoreni, invitați să aleagă cel mai tare dascăl. Cum pot nominaliza profesorul preferat

0
DISTRIBUIȚI

studenti uvt

Studenții care învață în universitățile din Timișoara, și nu numai, sunt provocați să aleagă cel mai tare dascăl. Tinerii sunt așteptați să nominalizeze cadrul didactic preferat pentru titlul de profesorul Bologna, care va fi premiat în cadrul unei gale ce va avea loc la Timișoara în luna mai.

Gala Profesorului Bologna este un proiect de tradiție al Alianței Naționale a Organizațiilor Studențești din România (ANOSR), care a ajuns în acest an la cea de-a VIII-a ediție.


Scopul principal al galei este „îmbunătăţirea sistemului de învăţământ superior din România prin premierea și promovarea profesorilor ce formează generaţii, reprezintă adevărate valori şi sunt modele pentru studenţi”.

Potrivit organizatorilor galei, profesorul Bologna este un specialist, pasionat de educație, care folosește tehnologia și metodele potrivite de predare cu scopul de a pregăti studenții pentru integrarea în piața muncii și mai important, în societatea de mâine. Mai mult, evenimentul vrea să pună în lumină acei profesori care reușesc să inspire și să stârnească interes prin metode de predare adaptate la nevoile și interesele studentului de azi. Titlul de „Profesor Bologna” este cu atât mai semnificativ cu cât acesta vine exclusiv din partea studenților.

Studenții timișoreni pot nominaliza dascălii preferați pentru titlul de Profesor Bologna până la data de 23 martie pe www.profitari.ro, completând un formular. Apoi, va fi organizat un atelier de lucru la Timișoara, în cadrul căruia studenții participanți vor fi pregătiți pentru a putea recunoaște profesorii care merită să fie premiați din totalul celor nominalizați, conform profilului Profesorului Bologna. Gala de premiere a celor mai buni profesori din întreaga țară va avea loc între 22 și 24 mai la Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.