Un lugojean a instalat internet GRATUIT în gara din municipiu. Cine beneficiază...

Un lugojean a instalat internet GRATUIT în gara din municipiu. Cine beneficiază de gestul său

0
DISTRIBUIȚI

gara lugoj

Internet wireless gratuit în gară. De acest confort au parte călătorii care schimbă trenuri în gara din municipiul Lugoj.

Oamenii se pot conecta la Internet în timp ce tranzitează punctul feroviar. Acest lucru a fost posibil datorită unui lugojean care se ocupă cu instalarea seviciilor de Internet din Lugoj. Bărbatul a vrut ca și gara din Lugoj, la fel ca în alte puncte feroviare mari din țară, să existe un punct de Internet fără fir și nu a instalat unul, ci două hot-spot-uri.


Unul în sală, iar altul pe peron.

Spre surprinderea şefilor gării, lugojeanul, care nu vrea publicitate şi a dorit astfel să îşi păstreze anonimatul, a montat instalaţia fără nicio pretenţie financiară.

Cu ajutorul celor două puncte de acces, lugojenii sau călătorii care schimbă trenuri în gara din municipiu se pot conecta la Internet în timp ce tranzitează punctul feroviar. Ei pot naviga cu uşurinţă pe Google, de unde pot citi informaţii despre trenurile pe care le aşteaptă, pot viziona filmuleţe pe Youtube sau îşi pot verifica profilurile de Facebook în timp ce îşi aşteaptă cursa.

„Se pot lega câteva zeci de oameni la cele două puncte de acces în acelaşi timp. Primul punct este cel din sala mare, iar dacă se intră pe peron, este activ punctul al doilea, care se află în apropiere de birourile gării. În acest fel şi personalul CFR are acces gratuit la internet şi se poate conecta fără probleme. Noi l-am testat de câteva ori, funcţionează perfect şi vom verifica periodic să ne asigurăm că merge”, a declarat pentru redeșteptarea.ro, lugojeanul care a montat cele două puncte de acces.

Foto: redesteptarea.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.