Bucurie pentru locuitorii din Calea Lipovei. Ce amenajare le promite primarul Nicolae...

Bucurie pentru locuitorii din Calea Lipovei. Ce amenajare le promite primarul Nicolae Robu pentru relaxare

0
DISTRIBUIȚI

Deschiderea circulatiei pe Parvan intersectia cu Michelangelo  20 Decembrie 2014 20

Deși parcurile Timișoarei sunt încă în paragină, din cauza faptului că licitația pentru contractarea unui operator care să gestioneze spațiile verzi nu a fost finalizată, primarul Nicolae Robu anunță noi planuri mari legate de amenajări.

„Anul acesta va fi anul de vârf în ceea ce privește acțiunile de reabilitare, modernizare și chiar amenajare de noi parcuri și spații verzi, suntem pregătiți să dăm drumul lucrărilor la Parcul Pădurice și la Balta Lămâiței.


Contractele sunt deja semnate, garanțiile sunt depuse, prin urmare așteptăm o vreme mai prielnică. Sperăm ca săptămâna viitoare să o avem, ca să putem preda amplasamentele. Am fi vrut să facem asta acum, dar prognoza este de vreme proastă. Avem în licitație proiectul de amenajare în zona Lacului și vom da drumul în curând licitației și pentru parcurile Alpinet și Justiției. Vrem să facem o intervenție și în Parcul Civic și, un lucru foarte important pe care sunt convins că o mulțime de cetățeni din cartierul Calea Lipovei îl vor primi cu mare bucurie, vom începe amenjarea unui mare parc pe 0.6 hectare în cartierul Calea Lipovei. În acea zonă dspre care am tot vorbit aspectele de proprietate sunt clarificate în prezent se face dezmembrarea unei suprafețe de 0.6 hectare”, a spus edilul-șef.

Parcul va fi amenjat în zona Holdelor și momentan Primăria Timișoara nu are un proiect concret care să specifice cum va arăta zona. Primarul a spus că, la fel ca şi în celelalte parcuri pe care vrea să le modernizeze, şi aici vor fi amenjate spaţii cu apă şi vor fi aduse aparate de fitness. Legat de licitaţia pentru contractarea unui operator care să gestioneze spaţiile verzi din Timişoara, cel mai probabil aceasta va avea loc în luna aprilie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.