Desfășurare de FORȚE pe cursul râului Timiș. Ce caută scafandrii profesioniști în...

Desfășurare de FORȚE pe cursul râului Timiș. Ce caută scafandrii profesioniști în apele învolburate

0
DISTRIBUIȚI

cautari adolescenta disparuta retezat (2)

O adevărată desfășurare de forțe se întâmplă în aceste zile pe râul Timiș, după ce o primărie din vestul țării a rămas fără un obiect care valorează peste 30.000 de euro. Este vorba despre o dronă, singura dotare de acest fel a unei primării din România, câștigată în baza unui proiect transfrontalier.


Drona aparține primăriei din Caransebeș care a sesizat dispariția acesteia în urmă cu câteva zile și a declanșat o adevărată operațiune de recuperare a acesteia.

Administrația locală a apelat la ajutorul unei firme specializate în scunfundări profesioniste din Constanța, care a pornit căutările pe cursul râului Timiș, unde a fost folosită ultima oară drona, pentru a găsi trupul unei bătrâne care s-a aruncat în apă.

Reprezentanții Primăriei Caransebeș au declarat pentru expressdebanat.ro că mai întâi se va încerca găsirea obiectului și după aceea se vor trage concluziile privind investigarea modului în care a fost utilizată drona în acea situație de urgență. Cert este că operațiunea de cercetare a râului Timiș este destul de anevoioasă, întrucât curenții sunt foarte puternici, iar aparatul cântărește mai puțin de 1 kg.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.