Doi tineri prinşi de jandarmi în timp ce consumau etnobotanice în plină...

Doi tineri prinşi de jandarmi în timp ce consumau etnobotanice în plină stradă. Ce vor păţi

0
DISTRIBUIȚI

etnobotanice

Jandarmii au prins în flagrant consumatori de etnobotanice, iar având în vedere că recent doi angajați ai Primăriei Timișoara au necesitat intervenția medicilor de la ambulanță după ce ar fi fumat astfel de substanțe, se poate spune că oamenii legii i-au salvat de la ce e mai rău.

Sâmbătă, 21 martie 2015, în jurul orelor 19.30, jandarmii din cadrul Grupării Mobile din Timişoara, aflându-se în serviciul de patrulare, pe strada Nicolae Titulescu, au observat un grup de trei tineri care au devenit agitați la vederea echipajului.


În urma legitimării, echipajul de jandarmi a constatat că M.L.M. şi D.M., ambii în vârstă de 20 ani şi D.D.C. în vârstă de 19 ani îşi pregăteau „ţigaretele” pentru consum.

Asupra a doi din cei trei s-au găsit țigarete confecționate manual, conținând o masă vegetală de culoare verde și mai multe pliculețe conținând semințe.

Ulterior, după ce aceştia au fost conduşi la sediul unităţii de jandarmi, cei trei au declarat că au vândut, respectiv cumpărat, substanţe etnobotanice, pentru suma de 60 lei / gram, pentru consumul propriu.

Celor trei le-au fost întocmite actele de sesizare şi predate poliţiştilor de la B.C.C.O. Timişoara, în vederea continuării cercetărilor sub aspectul săvârşirii infracţiunii de deţinere de droguri de risc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.