La mulţi ani, Partizan! Formaţia susţine un concert acustic la Timişoara

La mulţi ani, Partizan! Formaţia susţine un concert acustic la Timişoara

0
DISTRIBUIȚI

partizan 073 [1024x768]Formaţia Partizan, din care fac parte binecunoscuţii muzicieni Adrian „Artan“ Pleşca şi Răzvan Moldovan, va susţine un concert în Timişoara joi, 2 aprilie, de la ora 21.00, la Jazzissimo Pub.

Artanu şi Răzvan Moldovan, cei doi prieteni care au înfiinţat trupa Timpuri Noi în 1982, îşi sărbătoresc chiar astăzi ziua de naştere, ambii muzicieni fiind născuţi în 31 martie.


„Istoria trupei Partizan începe în 1982 când doi prieteni de o viaţă, născuţi în aceeaşi zi, au făcut o formaţie. Aşa începe povestea probabil celei mai controversate şi spectaculoase trupe din România. Sigur, cei doi prieteni sunt Artan şi Răzvan Moldovan, şi trupa de care vorbim este Timpuri Noi. Şi da, trupa Partizan ESTE o alta fața a legendarei trupe Timpuri Noi. Pentru că nu este vorba de înfiinţarea unei trupe noi, propriu zise, ci pur şi simplu de găsirea unui nume nou. Albumul este un disc viu şi pestriț, cu peştişori de aur care ajută scafandrii maneliști, cu fete – model, cu bani care rezolvă tot, cu duşmani care certifică statul de şmecher al duşmănitului. Totul îmbrăcat într-o muzică electronic-rock – post punk, de o agresivitate nemaiauzită până atunci în România”, spune Artanu în prezentarea trupei. Componenţa actuală a trupei este Adrian Pleşca „Artan” – voce, Răzvan Moldovan – chitară, Andrei Bărbulescu – tobe şi Adrian Borţun – bass.

Biletele pentru concertul acustic al trupei Partizan de la Timişoara costă 30 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.