Noapte de beat-uri electronice alături de spaniolul Danny Serrano, la Timişoara

Noapte de beat-uri electronice alături de spaniolul Danny Serrano, la Timişoara

1
DISTRIBUIȚI

dannyserranoAmatorii de muzici electronice au parte de o petrecere specială vineri 13 martie, la Halele Fructus, cu începere de la ora 23, în cadrul unui eveniment realizat de AfterNightEvents, care îl va aduce în faţa timişorenilor pe invitatul special Danny Serrano. Invitatul special al nopţii este una dintre cele mai captivante speranţe în muzica electronică.


Amestecând stiluri şi stări de spirit, seturile lui Danny au energie, precizie şi mai mult decât orice, suflet. Inspirat de DJ ca Satoshi Tomiie, Laurent Garnier şi mulţi alţii, Danny a reuşit să se impună rapid în lumea muzicii electronice. După un rezidenţiat la „Refugio” şi „Ritual”, cluburile de top din Madrid, în 2004 Fernando Godoy (Señor Goldwind) îl descoperă şi este cel care îi dă oportunitatea să se facă cunoscut. Piesele lui au avut sprijinul unor nume ca Luciano, Loco Dice, Steve Lawler, Richie Hawtin, Marco Carola, Joris Voorn,Reboot sau Nic Fanciulli iar de-a lungul anilor a avut ocazia să mixeze alături de cei mai buni DJ din lume. O altă invitată a nopţii este Tania.

Pe numele ei adevărat Tatiana Pruncu, DJ-iţa s-a născut în București, iar seturile sale sunt descrise ca fiind un amestec fin, artistic şi profund de techno şi tech-house. Alături de ei vor mai mixa şi Alexandru Popovici (creatorul AfterNigHt events), Jimmy D’Azzaro şi Dani T. Biletele pentru acest eveniment costă 15 lei înainte de miezul nopţii şi 25 lei după.

 

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.