TEROARE Bătută, înjunghiată, umilită și amenințată de fostul iubit. Cât le-a trebuit...

TEROARE Bătută, înjunghiată, umilită și amenințată de fostul iubit. Cât le-a trebuit autorităților să dea un ordin de RESTRICȚIE

0
DISTRIBUIȚI

femeie batuta casa devastata (7)

Femeia de 53 de ani bătută şi înjunghiată de fostul iubit în urmă cu o lună a obţinut în sfârşit ordin de restricţie împotriva agresorului. De aproape un an femeia trăiește un calvar, iar în urmă cu o lună teroarea a atins punctul maxim.


Procurorii au conexat cele şapte plângeri despuse împotriva bătăuşului în nouă luni şi au început urmărirea penală a acestuia pentru violare de domiciliu, ameninţare, lovire si alte violenţe dar şi vătămare corporală. “Cu greu am reuşit să obţin ordinal de restricţie să nu se mai poată apropia de mine şi de familia mea. În urmă cu 10 luni am depus prima plângere împotriva lui apoi au urmat încă şase, însă numai după ce cazul a fost mediatizat în urmă cu o lună au început să se ia măsuri.

Poliţistul care a tărăgănat dosarele a fost nevoit să se retragă din anchetă şi e cercetat disciplinar, iar procurorii i-au pus în vedere atacatorului sa nu se mai apropie de mine sau familia mea altfel încalcă normele controlului judiciar instituit. Cu toate acestea eu încă mă tem pentru că e un om imprevizibil. A intrat de atâtea ori peste mine în casă m-a bătut şi a distrus lucruri încât nu mă mai simt în siguranţă acolo. Am pus casa de vacanţă în vânzare pentru că nu mai pot locui acolo după tot ce s-a întâmplat”, a spus Verginica Calborean. Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Hunedoara, subcomisarul Bogdan Niţu, bărbatul a fost pus sub control judiciar şi nu are voie nici să poartă arme asupra sa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.