Adrian Cionca, directorul New RPC SRL, a dezvăluit la PRESSALERT LIVE cum...

Adrian Cionca, directorul New RPC SRL, a dezvăluit la PRESSALERT LIVE cum poți avea casa visată în doar trei luni. Ce trebuie să faci VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

adrian cionca (1)

Adrian Cionca, directorul New RPC SRL, invitat în această seară al emisiunii PRESSALERT LIVE, a dezvăluit cum poți avea casa mult visată în doar trei luni. În cadrul emisiunii s-a discutat  despre evoluția pieței imobiliare din vestul țării, dar și despre cât este de important să apelezi la oameni de specialitate când vine vorba de construirea unei case și nu numai.

Deși în ziua de astăzi mulți români spun că se pricep la toate, Adrian Cionca a explicat în cadrul emisiunii cât este de important să apelezi la oameni de specialitate. „Românii se pricep la toate, însă cred că ne apropiem cu pași repezi înspre oameni care sunt foarte bine educați și oameni care au înțeles că nu mai e vremea în care să ne pricepem la toate. Oamenii care lucrează în multinaționale sunt antrenați și echipați să aibă o gândire corectă. Dacă mi s-a stricat mașina nu mă duc la Ion, ci la un service”, a spus acesta.

Cionca a dat un exemplu concret legat de o situație în care un client a refuzat oferta propusă de New RPC SRL pe motivul că va reuși să își construiască o casă mult mai ieftină. Decizia nu a fost una bună pentru că muncitorii, aduși din Maramureș, au plecat cu tot cu bani și nu i-au mai terminat casa. „Ne-am întâlnit după un an și câteva luni și încă nu s-a mutat în casă. Mi-a spus că muncitorilor le-a murit ba pisica, ba cățelul și că au nevoie de încă 1.000 de euro. Au luat banii și duși au fost. A plătit mai mulți bani și a rămas și cu casa nefinalizată”.

Legat de piața imobiliară din ziua de astăzi, invitatul din această seară al emisiunii PRESSALERT LIVE a spus că: „Se mișcă lucrurile. Vorbind de primăria din Dumbrăvița pot spune că sunt aprobate 170 de autorizații de construire de case până în acest moment. Anul trecut au fost 400 și ceva, în tot anul. Acum aproape jumătate e rezolvată”.

Un nou cartier de case în Dumbrăvița, marca New RPC SRL

Următoarea țintă a lui Adrian Cionca este finalizarea unui cartier din Dumbrăvița, format din 28 de case, despre care a spus că va fi finalizat în primăvara anului viitor.


„Am pregătit terenul, decopertăm, săpăm și aștepăm să ne apucăm de treabă. Sunt în grafic. Când începem, începem în forță. Oamenii sunt entuziasmați pentru că dacă pleci dintr-un apartament cu trei camere, într-o casă nouă, la ultimele standarde și pe gustul soției, e un salt. În septembrie vor fi predate primele case. Acest cartier va fi gata la primăvară”.

Întrebat de moderatorul emisiunii de ce există obsesia de a avea case mari, Adrian Cionca a spus că este o modă în Banat. Bănățenii își construiesc case mari cu care se fălesc însă ei dorm într-o „sobă”. „Am avut multe situații în care s-a cerut casă plus casă mica”, a spus acesta.

Au existat clienți care au avut și idei mai puțin obișnute. „O româncă și un spaniol au vrut un jacuzzi într-un dormitor de 15 metri pătrați. Le-am explicat că nu e funcţional pentru că faci baie și se udă tot. I-am asigurat că acolo nu vor face baie, ci vor pune haine murdare. Așa au și făcut. Alți clienți au vrut încălzire în pardoseală, dar și calorifere”, a spus Adrian Cionca.

Timișorenii trebuie să știe însă că o casă poate fi construită în doar trei luni de zile. Directorul New RPC SRL a spus că dacă un client plătește în avans, va avea casa finalizată în trei luni de zile și nu este nevoie să plătească mai mult. „În cel mai scurt timp, o casă se realizează în trei luni. Dacă clientul vine și îmi dă avansul e normal să îi termin casa în cel mai scurt timp. Pentru acest lucru nu se cer bani mai mulți”, a spus Cionca.

Legat de activitatea celor de la ANAF din ultima perioadă, Adrian Cionca a spus că trebuie să se ajungă la o normalitate, însă pentru mici întreprinzători este dureros. „Priveam la TV și îi vedeam pe patronii unei firme de procesarea cărnii cum declarau că se face dreptate. Marea activitate a ANAF a fost pe bonuri fiscal în magazine. Este normal să intrăm în normalitate. Pentru  mine lucrurile sunt simple pentru că în domeniul meu nici să vreau nu pot să fac ca lucrurile să nu fie bine. Pentru mici întreprinzători e dureros”.

Pentru a vizualiza aceasta transmisiune aveti nevoie un browser cu suport JavaScript activ

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.