Cele două clase de-a V-a de la Colegiul Național „C. D. Loga”,...

Cele două clase de-a V-a de la Colegiul Național „C. D. Loga”, unele dintre cele mai „vânate” din Timișoara. Ce test vor susține elevii pentru a fi admiși

0
DISTRIBUIȚI

colegiul c.d.loga

Conducerea Colegiul Național „C. D. Loga” din Timișoara, unul dintre cele mai bune licee din județ, a luat decizia ca, și în acest an, să organize un examen de admitere care va fi susținut de micuții care vor fi înscriși din anul școlar următor în clasa a V-a. Și asta pentru că școala timișoreană poate primi cel mult 50 de copii în două clase de-a V-a, însă reprezentanții unității de învățământ se tem că, la fel ca în anii precedenți, numărul celor înscriși va fi mult mai mare.

Mariea Ștefan, directorul „Colegiului Național C.


D. Loga”, anunță că va fi organizată o testare a nivelului de cunoștințe al elevilor care se vor înscrie în clasa a V-a, dacă numărul celor înscriși depășește numărul de locuri aprobate. Astfel, depunerea dosarelor pentru înscrierea elevilor în clasa a V-a se va realiza în perioada 4 – 15 mai, iar testarea celor înscriși se va desfășura în data de 6 iunie, la disciplina Matematică, în conformitate cu programa școlară pentru clasa a IV-a.

Mai multe informații despre înscrierea în clasa a V-a la Colegiul Național „C. D. Loga” sunt disponibile AICI!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.