HELLA România, eveniment de excepţie pentru profesioniştii din automotive. Vezi cum poţi...

HELLA România, eveniment de excepţie pentru profesioniştii din automotive. Vezi cum poţi participa (P)

0
DISTRIBUIȚI

hella 1

Timișorenii vor avea parte de un eveniment în premieră pentru orașul lor. HELLA Driving Innovation Day reunește specialiștii din domeniul automotive local, national și internațional, într-o singură zi destinată tehnologiei și inovației.

HELLA România, subsidiară locală a grupului german, cunoscut la nivel internațional ca furnizor pentru industria automotive globală, organizează în data de 25 Aprilie, 2015, la hotel Boavista, începând cu ora 9 a.m,  evenimentul “HELLA Driving Innovation Day”.  Această zi va fi dedicată specialiștilor din domeniul IT, inginerie, cercetare și dezvoltare și este prima inițiativă din seria unor evenimente pe care compania HELLA România le va găzdui în Timișoara, în semn de recunoștință față de comunitatea în care își desfașoară activitatea.

“Acest eveniment este o ocazie unică pentru toți cei care sunt pasionați de tehnologie și inovație să descopere noile trenduri din industria automotive internațională, direct de la guest speaker-ul evenimentului – Jim Kor – inginer de mecanică și design, vizionar și proiectant al conceptului URBEE, o mașină ecologică, printată 3D aproape în totalitate.


Mai mult, pentru cei care iubesc și apreciază procesul de transformare a unui vis în realitate, împreună cu partenerul nostru pentru această inițiativă, Banat Car, am pregătit participanților o surpriză care constă în posibilitatea efectuării unui drive test cu noua flotă BMW din parcul auto Banat Car Timișoara”, este precizat în comunicatul de presă transmis de către HELLA România.

Participarea este gratuită, iar accesul în cadrul evenimentului se face pe baza unei invitații care se poate obține doar în urma unei înscrieri și preselecții. Perioada de înscriere a început în data de 20 Martie, 2015 și se va încheia în 10 Aprilie, 2015. Ulterior înscrierii, toți cei care au fost selectați pentru participare, vor primi confirmarea, prin email, până în data de 17 Aprilie, 2015.

Cei care doresc să participe la HELLA Driving Innovation Day, sunt rugați să ne comunice interesul față de acest eveniment, prin completarea formularului de pe pagina: www.hella.ro/events

HELLA Driving Innovation Day este un eveniment organizat de HELLA România în colaborare cu Banat Car.