Încep lucrările de anvelopare a blocurilor din Timişoara. Unde vor fi amplasate...

Încep lucrările de anvelopare a blocurilor din Timişoara. Unde vor fi amplasate primele schele

2
DISTRIBUIȚI

anvelopare-blocuri

Veşti bune pentru locatarii din Timişoara care au aderat la programele de reabilitare termică a blocurilor cu bani europeni. Edilul şef Nicolae Robu a anunţat că în curând vor începe lucrările de anvelopare termică a mai multor blocuri din urbea de pe Bega.

„Am mai încheiat trei contracte aferente proiectului de eficientizare energetică prin anveloparea blocurilor.


Din cele trei loturi de blocuri, două sunt în Calea Şagului. Pentru primul valoarea lucrării este de 1,2 milioane de lei cu termen de execuţie trei luni, iar contractul a fost câştigat de SC Alexdia Construct SRL. E vorba despre imobilul 83, bloc 9, scările A, B și C. Lotul 2 cuprinde imobilele 1, 3, 5 şi are o valoare 1,3 milioane de lei, fără TVA. Termenul de execuţie a lucrărilor este de trei luni, iar câştigător este AF Consulting SRL. Lotul 3 cuprinde blocul 79, scările A, B și C, situat pe bulevardul 16 Decembrie 1989. Valoarea lucrărilor este de 1,3 milioane de lei, fără TVA, cu termen de execuţie trei luni. Firma executantă este SC AF Consulting SRL”.

Conform declaraţiilor de până acum ale edilului şef, municipalitatea are în plan ca din noul ciclu de finanţare europeană să obţină bani pentru anveloparea şcolilor din Timişoara şi a altor clădiri unde au loc activităţi de utilitate publică.

Foto: Arhivă

2 COMENTARII

  1. Tot cu polistiren canverigen se imbraca blocurile? Tot cu polistiren care va duce la mucegairea peretilor, intrucat acestia nu mai respira daca exista si ferestre de termopan ? Mai tine teapa asta la care germanii au renuntat de ani de zile? Nu ati aflat de alte solutii de anvelopare, inca?
    Ei, daca tine, tine. Vor vedea proprietarii peste cativa ani, pana in 10, cat ii costa sa dea jos porcaria aia de polistiren si sa indeparteze mucegaiul.

  2. Tot cu polistiren cancerigen se imbraca blocurile? Tot cu polistiren care va duce la mucegairea peretilor, intrucat acestia nu mai respira daca exista si ferestre de termopan ? Mai tine teapa asta la care germanii au renuntat de ani de zile? Nu ati aflat de alte solutii de anvelopare, inca?
    Ei, daca tine, tine. Vor vedea proprietarii peste cativa ani, pana in 10, cat ii costa sa dea jos porcaria aia de polistiren si sa indeparteze mucegaiul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.