Motociclist, fără permis de conducere, la un pas de TRAGEDIE, după ce...

Motociclist, fără permis de conducere, la un pas de TRAGEDIE, după ce s-a dat cu vehiculul peste cap. Atenție, imagini care vă pot afecta emoțional VIDEO

1
DISTRIBUIȚI

accident motocicleta
Un tânăr de 22 de ani a suferit răni grave după ce s-a dat cu motocicleta peste cap de mai multe ori.


Accidentul a avut loc în seara zilei de sâmbătă, la ieșire din Timișoara, în Calea Aradului. La fața locului au ajuns polițiștii, dar și o ambulanță care l-a transportat pe motociclist la spital.

Tânărul a plecat la plimbare cu motocicleta deși, potrivit polițiștilor, nu avea permis de conducere. Acesta a pierdut controlul motocicletei într-o curbă, moment în care s-a dat peste cap de mai multe ori, ajungând în zona verde de la marginea șoselei.

Un martor aflat la fața locului l-a filmat pe motociclistul rănit și a postat imaginile pe Internet. Tânărul a fost transportat de urgență la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Polițiștii continuă cercetările în acest caz.

Pentru a viziona următorul VIDEO trebuie să aveți peste 18 ani. ATENȚIE, imaginile vă pot afecta emoțional!

1 COMENTARIU

  1. Pe scurt : un idiot fara permis isi rupe gatul pe o motocicleta. La el vin niste ,, salvatori „( ???) total neinstruiti. Nu stiu ce sa faca; ar fi trebuit sa ii scoata casca apoi sa verifice daca este constient, daca respira, sa masoare si sa fixeze gulerul cervical la gat, sa masoare , sa regleze targa rigida , sa il aseze pe pacient pe acea targa si abia apoi sa il urce in ambulanta. Daca pacientul nu ar fi respirat trebuiau sa inceapa resuscitarea la fata locului si sa solicite echipaj superior cu meidic la caz. Ei nu au facut nimic din asta. Va spune unul care stie foarte bine cu ce se mananca medicina de urgenta. Rusine…..

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.