PREMIERĂ Trupa timișoreană Desant a lansat videoclipul Supernova – o poveste cu...

PREMIERĂ Trupa timișoreană Desant a lansat videoclipul Supernova – o poveste cu efecte vizuale 3D VIDEO

3
DISTRIBUIȚI

Desant Supernova [1024x768]Muzicienii timişoreni care alcătuiesc formaţia Desant au lansat cel de-al patrulea videoclip din carieră, la piesa Supernova. Până acum, timişorenii au realizat alături de Marius Danci videoclipurile “Zbor“, „Joc de Noroc“ şi „Doar o Amintire”.


“Oamenilor le plac sunetele frumoase, iar dacă acestea sunt cât mai des însoțite de imagini cu atât mai bine. Bucuria și satisfacția e mai mare atunci când oamenii pot asocia muzica pe care o facem cu imaginea noastră, imagine care se află, vrem nu vrem, în continuă schimbare de la un an la altul. Sperăm să placă tuturor ceea ce va urma, până atunci vizionare plăcută.”, menționează membrii formației.

SUPERNOVA este prima piesă de pe următorul album DESANT care se bucură de un videoclip, iar întrucât acesta conține și cadre cu efecte vizuale 3 D, de data aceasta baieții au ales să colaboreze cu un tânăr foarte talentat, Andrei Infinit. “Clipul a fost filmat cu sprijinul Kathrein România, o echipă de oameni inimoși care înțeleg și apreciază munca noastră și care ne-au susținut și au fost lângă noi încă de la începutul activității noastre. Mulțumim frumos, mulțumim Artur C. Muller. ”, a declarat Alin Achim.

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.