Sebastian Răducanu: „Nicolae Robu este un om cu promisiuni faraonice şi realizări...

Sebastian Răducanu: „Nicolae Robu este un om cu promisiuni faraonice şi realizări liliputane”. Cum îl contrează pe şeful său de partid

4
DISTRIBUIȚI

sebastian raducanu psd timis (2)

Preşedintele executiv al PSD Timişoara, Sebastian Răducanu, l-a contrat într-o declaraţie pentru PRESSALERT.ro pe deputatul Florin Bîrsăşteanu, cel care conduce interimar filialala municipală a social-democraţilor şi care a afirmat că partidul său nu are niciun contracandidat serios pentru Nicolae Robu. „Am rămas şi eu suprins când am citit presa, dar părerea mea este cu totul alta. Cred cu tărie că partidul din care fac parte are oameni mai mult decât pregătiţi şi competenţi care se pot bate de la egal la egal cu Nicolae Robu.


Nu unul, ci mai mulţi. Unul dintre cei care l-ar putea contracandida cu succes pe Nicolae Robu este, în opinia mea, Florin Bîrsăşteanu. Este deputat de Timişoara, un medic renumit, o personalitate a lumii medicale. Mai este domnul Sorin Grindeanu, ministru, deputat, politician de carieră. Cred că şi din generaţia mai tânără a partidului vin oameni de valoare care îi pot da peste cap calculele lui Nicolae Robu”, a susţinut preşedintele executiv al PSD Timişoara.

Sebastian Răducanu este convins că Nicolae Robu poate fi învins deoarece „timişorenii văd foarte clar tot ceea ce se întâmplă. Nicolae Robu este un om cu vise, promisiuni faraonice şi realizări liliputane. Pe mine mă face să cred că trăieşte cu impresia că totul se învârte în jurul dânsului, că Timişoara n-ar mai fi pe hartă fără elanul său. Are trei ani de mandat caracterizaţi prin orgoliu personal, haos, extrem de multă demagogie şi politicianism”.

Întrebat dacă reacţia diferită faţă de Bîrsăşteanu însemnă întrarea în cursa internă pentru şefia PSD Timişoara, Răducanu a susţinut că „mă gândesc să candidez pentru o funcţie de conducere în cadrul organizaţiei. Că va fi cea de preşedinte sau preşedinte executiv, nu am decis încă. Primesc, însă, semnale din partea colegilor mei care mă încurajează să mă îndrept spre funcţia de preşedinte. Voi lua o decizie clară în zilele următoare”.

 

4 COMENTARII

  1. si tu la fel ca Grind”in”eanu, ati fi fost , si chiar sunteti niste multimi vide fara „nomenclaturistu de tata” care v-au propulsat…dar e o chestiune de timp pana ajungeti unde va este locu.

    • @ xuiemulta.
      Iti doresc sa ai parte de multa xuie pe tot parcursul vietii tale.
      Se vede ca esti frustrat si gunoi-de-gunoi.
      Mamei tale – multa xuie – asa cum ai si fost conceput.
      Acest domn Sebastian Raducanu cam are multa dreptate.
      Robul se bate cu traversa in piept, nu-i mai ajunge caramida. Un orgolios, un comunist, un bosorog de moda veche… hai sa fim seriosi – banatu-i fruncea… ultimii de tara ati ramas. HAI OLTENIA 🙂

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.