MApN: Militari români răniți în Afganistan

MApN: Militari români răniți în Afganistan

0
DISTRIBUIȚI

Afghan forces clear Alasay valley during Opeation Valley Flood

Patru militari români care acționează în cadrul misiunii „Resolute Support” din Afganistan au fost răniți joi, în jurul orei 9.00, în explozia unei mașini-capcană, anunță Ministerul Apărării Naționale, citat de Agerpres.

„Militarii executau o misiune de patrulare terestră, la aproximativ opt kilometri sud-est de Baza militară de la Kandahar. În urma atacului, militarilor li s-a acordat primul ajutor la fața locului și au fost transportați la spitalul din Kandahar, unde se află internați în stare stabilă”, precizează sursa citată.

Dușa: „Cei patru militari din Kandahar au suferit răni ușoare; situația lor este stabilă”

Cei patru militari surprinși de un atac cu o mașină capcană joi, în Afganistan, au suferit răni ușoare, a declarat joi, ministrul Apărării Naționale, Mircea Dușa, aflat la Zalău la o ceremonie aniversară a două batalioane militare.

„Patru militari români care se aflau într-o misiune în zona aeroportului Kandahar au fost surprinși de un atac cu o mașină capcană.


În urma acestui atac cei patru militari au fost răniți. Sigur, sunt răni mai ușoare. Sunt deja într-un spital militar și situația lor este stabilă. În funcție de evaluarea lor medicală care se face în momentul de față, vom hotărî dacă îi vom repatria sau își vor continua misiunea”, a declarat Mircea Dușa, aflat la Zalău, la ceremonia aniversară a două batalioane militare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.