ANM: Informare de ploi, grindină și vijelii, valabilă în întreaga țară începând...

ANM: Informare de ploi, grindină și vijelii, valabilă în întreaga țară începând din această seară. Cum va fi afectată zona de vest

0
DISTRIBUIȚI

Furtuna ..

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis, miercuri, o informare de instabilitate atmosferică, valabilă la nivelul întregii țări începând de astăzi, de la ora 21.00, până joi seară, transmite Agerpres.

Conform meteorologilor, în intervalul 6 mai, ora 21.00 — 7 mai, ora 21.00, vor fi perioade de timp cu instabilitate atmosferică accentuată, în noaptea de miercuri spre joi (6-7 mai) în special în Banat, Crișana, Transilvania, Maramureș, Oltenia și în cea mai mare parte a Moldovei, precum și în zonele montane, iar pe parcursul zilei de joi, 7 mai, cu precădere în Transilvania, Muntenia, Dobrogea, Moldova și local în Oltenia.

Instabilitatea atmosferică se va manifesta prin averse ce vor avea și caracter torențial, frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului ce vor lua aspect de vijelie și, pe arii restrânse, căderi de grindină.


Cantitățile de apă vor depăși local 15-20 l/mp și, izolat, 30-40 l/mp.

ANM precizează că, în funcție de evoluția și intensitatea fenomenelor meteorologice, va actualiza informarea emisă miercuri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.