IT Congress 2015, cel mai mare eveniment de profil din afara capitalei....

IT Congress 2015, cel mai mare eveniment de profil din afara capitalei. Cum îl descrie directorul ETA2U şi când va avea loc următoarea ediţie VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

Stelian Campianu eta2u 3

Stelian Câmpianu, director executiv ETA2U, a fost invitat în acestă seară la emisiunea PRESSALERT LIVE, acolo unde a vorbit despre cel mai de succes eveniment din industria IT la nivel regional, care a avut loc recent la Timișoara.

După spusele lui Câmpianu, la IT Congress 2015 „a fost foarte bine din punctul meu de vedere, chiar aş îndrăzni să spun că a fost cea mai bună ediţie de până acum. Am fost cea de-a şaptea ediţie, am avut peste 1.000 de participanţi, iar împreună cu expozanţii şi cu personalul nostru care a fost acolo am fost vreo 1.300 de oameni. A fost o provocare, inclusiv din punct de vedere logistic, dar atunci când lucrurile se termină cu bine ai un sentiment de relaxare datorită sentimentului de satisfacţie.


Şi sincer să fiu zâmbesc pentru că şi tema congresului din acest an a fost Enjoy IT, un joc de cuvinte. bucură-te de orice, cam asta am şi încercat să facem”.

Invitatul a mai făcut câteva precizări şi legat de planurile de viitor, după cea de-a șaptea ediție a IT Congress, şi a spus că „acum ne-am luat un moment de respiro, sigur următoarea ediţie a IT va fi undeva în luna mai a anului 2016. (,,,) Nu mai există eveniment, în afara Bucureștiului, care să strângă atâta lume. Iar evenimentele din capitală la care vine mai multă lume sunt organizate de producători, Cisco, Microsoft sau Oracle”.

Câmpianu a mai spus şi că piaţa IT este în plină ascensiune şi că de departe multinaţionalele şi firmele mari se folosesc cel mai bine de aceste servicii. De asemenea directorul ETA2U a menţionat şi că firmele locale ar trebui să pună mai mult preţ pe beneficiile oferite de IT, întrucât până la urmă concurează cu firmele mari.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.