Casele de Gloria Residence, singurele din Dumbrăviţa garantate de proiectele anterioare

Casele de Gloria Residence, singurele din Dumbrăviţa garantate de proiectele anterioare

0
DISTRIBUIȚI

casa rpc

Compania NEW RPC  a lansat, anul trecut, cartierul „Sunligt residence”,  iniţial un proiect cu 12 case în Dumbrăviţa, care la finalizare a ajuns la 29 de case predate către beneficiari. Ţinta dezvoltatorului a fost una clară – să ofere oamenilor la preţul unui apartament o căsuţă cu o curte proprie şi cu un loc de parcare în curte.


De ce această ţintă? Pentru că majoritatea blocurilor din Timişoara, înainte de 1989, au fost construite fără a se avea în vedere faptul că, la un moment dat. aproape orice locuitor de apartament va avea şi o maşină. Astfel s-a născut frustrarea şi disperarea oamenilor de a ajunge cât mai repede acasă pentru a prinde loc de parcare.

Echipa tânără de la NEW RPC a observat aceasta disfuncţionalitate şi orice proiect l-a gândit în spiritul eliminării oricăror inconveniente.Cartierul a fost finalizat, predat, iar oamenii se bucură acum de noua casă, aşa cum le-a fost promisă de către dezvoltator. Satisfacţia majoră pentru fiecare dintre cei 29 de beneficiari este faptul ca li s-a oferit privilegiul de a fi designerul propriei case, lucru care a facut fiecare casă să fie după spiritul şi personalitatea beneficiarului.

Pentru cei care au crezut că mai au timp să se gândească şi nu au mai reuşit să găsească o casă disponibilă în cartierul Sunlight , avem o veste bună! Tocmai au început lucrările la proiectul GLORIA RESIDENCE, unde încă mai sunt disponibile 10 case din totalul de 17, toate cu preţuri personalizate, cuprinse între 85.000€ si 125.000€ Primele case din GLORIA RESIDENCE vor fi predate în luna iulie 2015.Grabeşte-te! Şi tu meriţi să stai la casa! Informaţii suplimentare la tel: 0722.379.545