Construcţiile Profi, DEMOLATE din Piaţa Victoriei. Ce avertismente transmite edilul-şef Nicolae Robu

Construcţiile Profi, DEMOLATE din Piaţa Victoriei. Ce avertismente transmite edilul-şef Nicolae Robu

0
DISTRIBUIȚI

webcam piata operei banaterra

Motiv de supărare astăzi pentru primarul Timişoarei, Nicolae Robu, după ce compania Profi, care pregătește un eveniment în centrul orașului, a ridicat mai multe construcţii pentru care nu a primit autorizaţie.


„Aţi văzut că aseară au apărut nişte corturi imense în Piaţa Victoriei, nu am dat autorizare pentru aşa ceva. Sper ca până la ora asta să le demoleze. Am avut o discuţie cu până la zece persoane de la Profi şi de la firma contractată pentru organizarea evenimentului. Am fost extrem de nemulţumit de ce s-a întâmplat acolo, noi nu dăm aprobare de montare de asemenea corturi în Piaţa Victoriei. Prin urmare nici nu am vrut să stau de vorbă, le-am spus tranşant de dimineaţă, le-am spus cu tot respectul pentru compania Profi în Timişoara, dar nu se pot accepta fapte împlinite”, a spus Robu.

Acesta a mai explicat şi că nu există aprobarea să se gătească mâncare în zonă. „Am aprobat să existe scena să se desfăşoare spectacolele pe care vor să le ofere timişorenilor şi întregul platou pentru acţiuni cu copii, dar nu am aprobat să se construiască nimic pe acel platou. Locul pentru aşa ceva e la Pădurea Verde. Toată lumea vrea în centru, dar în condiţiile pe care le-am stabilit pentru cetăţeni. Dispoziţia mea a fost clară, dacă nu se apucă de demolare, intervenim noi”. În timpul conferinţei, edilul i-a cerut şefului Poliţiei Locale, Dorel Cojan, să se ocupe personal de problemele din Piaţa Victoriei.

Sursa foto: banaterra.eu

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.