Coreea de Nord: Ministrul apărării a fost executat cu o rachetă antiaeriană

Coreea de Nord: Ministrul apărării a fost executat cu o rachetă antiaeriană

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1616818149">

kim_jong_un_01

Ministrul nord-coreean al apărării, Hyon Yong-Chol, a fost executat pentru lipsă de loialitate și de respect față de liderul nord-coreean Kim Jong-Un, relatează Agerpres.

Sute de responsabili ai regimului de la Phenian au asistat pe 30 aprilie la execuția acestui ministru, a afirmat la Seul Han Ki-Beom, director adjunct al serviciului informațiilor naționale (NIS) în fața unei comisii parlamentare, potrivit agenției sud-coreene de presă Yonhap.

Conform sursei amintite, lui Hyon Yong-Chol, care a fost ministru al forțelor armate în urmă cu aproape un an, i s-a reproșat că a ațipit în cursul unor festivități militare și că i-a răspuns lui Kim Jong-Un în repetate rânduri.

Han Ki-Beom a precizat comisiei parlamentare că Hyon Yong-Chol a fost ucis cu o rachetă antiaeriană, o metodă de execuție citată în mai multe rapoarte neconfirmate și rezervată demnitarilor cu rang înalt ca exemplu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.