Noua MODĂ la Timișoara. Cereri în căsătorie la înălțime, într-un balon cu...

Noua MODĂ la Timișoara. Cereri în căsătorie la înălțime, într-un balon cu aer cald. Cât costă o astfel de aventură FOTO

0
DISTRIBUIȚI

1610931_1061024517260834_4910813719306647181_n

Zeci de tineri curajoși din vestul țării au decis să-și ceară iubita în căsătorie într-un mod cu totul special: la înălțime, în timpul unui zbor cu balonul cu aer cald. Timișorenii, și nu numai, pot zbura cu balonul cu aer cald peste Banat, la fel ca-n romanele lui Jules Verne, din primăvară până în toamnă. Totul cu ajutorul lui Andreea Kremm din Timișoara, care a deschis prima și singura firmă din partea de vest a țării care se adresează iubitorilor zborului de agrement.

La sfârșitul lunii aprilie a început sezonul 2015 de zbor cu balonul cu aer cald în Timișoara, astfel că au fost realizate și primele zboruri. În timpul primului zbor a fost înregistrată și prima cerere în căsătorie la înălțime din acest an.

Balloony cerere in casatorie

„Zborul cu balonul cu aer cald nu este un sport extrem, ci o încercare de a experimenta o aventură la înălțime. Liniștea ce plutește în aer este tulburată doar de zgomotul arzătoarelor, deoarece viteza balonului depinde de cea a vântului. Fie că se zboară seara, fie dimineața, această aventură este deosebită, poate chiar unică. Cele mai încântătoare peisaje pentru a porni într-un zbor cu balonul cu aer cald deasupra Câmpiei Banatului se regăsesc în zona din perimetrul localităților Biled, Șandra sau Periam. Un zbor cu balonul este un moment potrivit pentru a contempla un răsărit sau un apus de soare”, transmit proprietarii balonului cu aer cald.

La final, pasagerii nu se aleg doar cu un simplu zbor, ci se întorc acasă și cu titluri nobiliare precum conte sau contesă, după ce sunt „botezați”.


Cei care vor să zboare cu balonul cu aer cald trebuie să scoată din buzunar cel puțin 200 de euro.

Foto: Balloony

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.