Descoperire MACABRĂ la Utvin. Un bărbat a văzut un cadavru care plutea...

Descoperire MACABRĂ la Utvin. Un bărbat a văzut un cadavru care plutea pe Bega UPDATE Ce vor să afle anchetatorii FOTO

0
DISTRIBUIȚI

cadavru (6)

Descoperire șocantă în această seară în apropiere de localitatea Utvin din județul Timiș. Cadavrul unui bărbat care plutea pe Bega a fost găsit de o persoană care se afla în zonă. În momentul în care a văzut trupul fără suflare, bărbatul a sunat la 112. Un echipaj de pompieri din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Banat” s-a deplasat în zona respectivă pentru a vedea despre ce e vorba.
„Pompierii au ajuns la fața locului unde a fost găsit cadavrul unui bărbat”, au transmis reprezentanții ISU Banat. Deocamdată nu se știe despre cine este vorba și cum a ajuns bărbatul în Bega, însă în cauză va fi deschisă o anchetă pentru a se stabili circumstanțele în care acesta a decedat, dacă este vorba de o sinucidere, un accident sau o posibilă crimă.

UPDATE Din primele informații, se pare că este vorba despre un bărbat care ar fi fost dat dispărut de rude. Acesta ar fi plecat la pescuit, în urmă cu o lună, după care nimeni nu l-a mai văzut.


Conform reprezentanților ISU, cadavrul este în stare avansată de degradare, semn că trupul bărbatului înecat ar fi stat în apă o perioadă îndelungată. (Cristian Rusu)

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.