IMOBILIAR Prețurile apartamentelor din Timișoara încep să crească. La ce sumă se...

IMOBILIAR Prețurile apartamentelor din Timișoara încep să crească. La ce sumă se ridică un apartament într-un bloc vechi

1
DISTRIBUIȚI

blocuri

În timp ce în toată țara apartamentele s-au ieftinit luna care a trecut, la Timișoara prețurile au crescut. Chiar dacă majorarea de preț nu a înregistrat o creștere spectaculoasă, conform analiștilor imobiliari, piața imobiliară timișoreană s-a așezat pe un trend crescător.


Cu alte cuvinte, de acum înainte e de așteptat ca, cel puțin o vreme, locuințele să se tranzacționeze mai scump.

În orașul de pe Bega, luna trecută prețurile apartamentelor scoase la vânzare au crescut cu 0,2%, respectiv de la 877 la 879 de euro pe metru pătrat. În ciuda creșterii, valoarea este mai mică decât în urmă cu un an, când metrul pătrat construit se tranzacționa cu 810 euro/ mp.

Și proprietarii de apartamente vechi au ridicat prețurile în luna aprilie, cu 0,9%, de la 859 la 867 de euro pe metru pătrat. Doar vânzătorii de locuințe nou-construite și-au redus pretențiile cu 1,4%, de la 933 la 920 de euro pe metru pătrat.

1 COMENTARIU

  1. Vise, tataie. De 5 ani de zile „experţii imobiliari” tot anunţă creşteri de preţuri, creşteri care există numai în visele lor umede, nu în realitate. Contează preţurile la care se încheie tranzacţii, nu preţurile cerute uneori aiuristic de vreun visător.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.