Managerii de la Honeywell vin la PEX SUMMIT să discute despre Lean...

Managerii de la Honeywell vin la PEX SUMMIT să discute despre Lean şi Six Sigma

0
DISTRIBUIȚI

paul caramidariu 2

Process Excellence Summit (PEX Summit), organizat de Proactive Training şi Lean Quality Academy aduce în Timişoara, în perioada 9 – 13 iunie, practicieni seniori în domeniul excelenţei operaţionale şi perfecţionării practicilor manageriale. La seria de evenimente grupate sub umbrela PEX Summit şi-au anunţat participarea majoritatea companiilor multinaţionale cu reprezentanţă locală în domeniul producţiei si serviciilor, dar şi firme antreprenoriale de succes ce doresc să îşi perfecţioneze modelul de afacere învăţând de la cei mai buni.

Paul Cărămidariu, General Manager of Honeywell Life Safety Romania, vine la Process Excellence Summit pentru a împărtaşi din experienţa sa de peste 15 ani, atât în cel al managementului resurselor umane, dar şi în managementul businessului.  Experienta sa de management s-a format în companii din domeniul automotive, dar si textile si electronice, la nivel naţional si regional. Paul Cărămidariu  detine titlul de Master in Human Resource Management al Westminster University in London, este Six Sigma Black Belt  din 2008.


Între 2006–2012, a fost primul presedinte al West HR Club, comunitatea  Managerilor de resurse umane din vestul Romaniei. Din 2012 este  general manager la Honeywell Life Safety Romania, punând accentul pe imbunătăţirea continuă. La PEX Summit prezentarea sa va reliefa provocarile “mixului” între “hard-ul” si “soft-ul” de Process Excellence.

Ovidiu Craşovan este Manager Lean Expert Certificat din 2013 şi a mentorat 13 echipe de proiecte de optimizare în fabrica Honeywell Lugoj, utilizând instrumentele Lean şi Six Sigma. Acesta va prezenta la Process Excellence Summit procesul Honeywell care combina instrumentele  Lean şi Six Sigma.

Pentru a învăţa metode care integrează excelenţa operaţională ca factor cheie pentru succes vor fi două zile de prezentări şi workshop-uri în perioada 9-10 iunie. Conferinţa regională cu participare internaţională PEX SUMMIT urmăreşte să reunească pentru doua zile directori de excelenţă operaţională, manageri Lean, furnizori de servicii şi soluţii, specialişti în domeniul îmbunătăţirii proceselor şi speakeri /consultanţi de top locali şi internaţionali.

În perioada 11-13 iunie sunt programate două cursuri deschise – “Să învăţăm de la Toyota / Cele mai bune metode de îmbunătăţire a proceselor” cu Luke Nickola (Africa de Sud) şi “Global leadership challenges” cu Adrienne Rubatos (Germania). Fiecare din ei sunt consideraţi profesionişti de top ai domeniului lor, cu o experienţă de 30 de ani. Înscrieri la tarifele cu discount EARLY BIRD si oferte pentru companii la contact@pexsummit.eu,  office@proactivecommunication.ro, telefon 0723342695.