Primarul Nicolae Robu, mulţumit de stadiul lucrărilor de reabilitare a clădirii fostei...

Primarul Nicolae Robu, mulţumit de stadiul lucrărilor de reabilitare a clădirii fostei Universităţi Tibiscus. Când va fi mutată Clinica de Dermatologie din centru

1
DISTRIBUIȚI

DNA LA PRIMARIE07_robu (1)

Lucrările de modernizare a clădirii de pe strada Daliei, unde a funcţionat Universitatea Tibiscus, merg ca la carte sau cel puţin aşa dă asigurări edilul-şef al urbei de pe Bega, Nicolae Robu. Acesta a declarat că în această vară Clinica de Dermatologie se va muta de pe Mărăşeşti în Complexul Studenţesc.
„Merg foarte bine lucrările la Dermatologie, aceeaşi firmă care a făcut lucrările aici (n.r- la Maternitatea Odobescu, firma Eurowindow) lucrează şi acolo. Nu am fost vreo două săptămâni pe acolo tocmai pentru că lucrările merg bine şi nu a fost nevoie de o monitorizare aşa cum fac eu de obicei, chiar de mai multe ori pe zi.


În mod nomal în luna iunie ar trebui să ne putem muta”, a spus Robu.
Cât despte clădirea care va rămâne liberă în centru, edilul spune că „am purtat discuţii cu reprezentanţi ai Centrului Cultural Francez, ai Centrului Cultural German şi am ţinut cont de părerile lor atunci când am făcut proiectul de refuncţionalizare a acelei clădiri. Clădirea va fi reabilitată, dar amenajările sunt făcut3 în funcţie de preferinţele pe care le-au exprimat reprezentanţii celor două centre culturale şi ai consulatelor”, a spus primarul.
Vă reamintim că în primăvara anului 2013, Consiliul Local Timişoara a adoptat o hotărâre care prevedea mutarea Clinicii de Dermatologie de pe strada Mărăşeşti în căminul de pe strada Daliei. În aceeaşi locaţie va fi mutată şi Policlinica 3, care funcționează într-un imobil retrocedat. Este important de precizat că lucrările de amenajare au început în mai 2014, iar suma alocată de la bugetul local este de 9.05 milioane de lei, cu tot cu TVA.

1 COMENTARIU

  1. CONCURS

    Publicul interesat este invitat sa transmita oferte proiecte si oferte pentru :

    1. Furnizare design si proiect pentru : PLACA DE INFORMARE PASAJ SUBTERAN MICHELANGELO
    Conditii minime
    1.1 Sa fie facuta din material durabil cel putin 500 de ani , nereciclabil , exclus inox, piatra , sticla.
    2.1 Limbile in care va fi inscriptionat textul : romana , tiganeasca , rusa , chineza
    2.3 Sa aiba incorporat sistem GPS , pentru localizare, in cazul in care va fi furata.
    2.4 inserarea unor nume de persoane , poate duce fie la descalifucarea ifertei fie la declararea ei castigatoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.