5.000 de gulguțe au luminat ca-n povești Parcul Rozelor. Ce eveniment inedit...

5.000 de gulguțe au luminat ca-n povești Parcul Rozelor. Ce eveniment inedit are loc la Timișoara FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


p>festivalul luminilor

Mii de timișoreni au luat cu asalt, în această seară, Parcul Rozelor, unde are loc un festival inedit, astfel că trecătorii pot admira un spectacol de lumini fascinant. Asta pentru că 5.000 de gulguțe au fost aprinse, după lăsarea nopții, pe mai toate aleile parcului care este plin de trandafiri înfloriți. Mai mult, la intrarea principală în Parcul Rozelor a fost realizată o floare colorată din gulguțe, cu care timișorenii s-au înghesuit să se fotografieze.

Gulguțele au fost aprinse în centrul Timișoarei în cadrul Festivalului Luminii, care a ajuns la cea de-a șaptea ediție. La fel ca în anii precedenți, participanții au avut parte de o mulțime de surprize. Astfel, prichindeii au fost învățați să realizeze noduri și au fost organizate ateliere de origami, de construit gulguțe sau de realizat brățări de prietenie.

De asemenea, timișorenii au fost provocați să scrie pe o pancartă care sunt lucrurile mărunte care le fac viața mai frumoasă, dar și să noteze pe mici foi de hârtie, în cadrul atelierului „Parfumul amintirilor”, cum miroase iubirea, fericirea, o dimineață de vară, copilăria sau prietenia. Spectacolul luminilor a început după ora 21.00, imediat pe scena din Parcul Rozelor a urcat trupa Peregrinii, iar festivalul s-a încheiat cu un spectacol de jonglerii de foc.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.