SCANDALOS Judecătorii au decis să nu îi pună, în continuare, cătușele lui...

SCANDALOS Judecătorii au decis să nu îi pună, în continuare, cătușele lui Sofian Precup, șmecherul cu BMW, care a ucis-o pe Dora Târziu

0
DISTRIBUIȚI

dora tarziu

Sofian Precup, șmecherul cu BMW-ul care la începutul lunii aprilie a ucis-o pe Dora Târziu și a fugit de la locul accidentului, scapă pentru a doua oară de arest preventiv. Asta după ce magistrații Judecătoriei Sânnicolau Mare au decis să prelungească mandatul de arest la domiciliu pentru Sofian Precup. Tânărul de etnie rromă din comuna timișeană Satchinez este acuzat de ucidere din culpă. Inițial, procurorii l-au acuzat pe Sofian Precup de vătămare corporală din culpă, însă după ce Dora Târziu a murit, aceștia au schimbat încadrarea juridică.

Potrivit adevarul.ro, polițiștii au comandat o expertiză pentru a stabili condițiile în care s-a produs accidentul din Cenad, în urmă căruia fata de 16 ani și-a pierdut viața. Rezultatul preliminar al raportului arată că Sofian Precup a condus cu o viteză peste limita legală, între 72 și 80 de kilometri pe oră, prin localitate, însă o parte din vină ar fi avut și victima, pentru că mergea pe marginea drumului, deși la cinci metri se afla trotuarul.

Vă reamintim că, în urmă cu aproximativ o lună, Sofian Precup a călcat-o cu mașina pe Dora Târziu, o fată de 16 ani din Cenad, iar apoi a fugit de la locul accidentului.


Adolescenta a ajuns la spital în comă de gradul IV, iar medicii de la Spitalul Județean Timișoara i-au dat șanse minime de supraviețuire din cauza loviturilor prea puternice suferite la nivelul capului. După câteva zile, Dora Târziu a intrat în moarte cerebrală, iar părinții acesteia au fost de acord să i se preleveze organele. Astfel, prin moartea sa, Dora Târziu a salvat patru vieți.

sofian - smecheras - bmw - satchinez (23)

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.