Secretele succesului în afaceri se dezvăluie la PEX Summit. Află detalii interesante...

Secretele succesului în afaceri se dezvăluie la PEX Summit. Află detalii interesante despre evenimentul dedicat antreprenorilor care iubesc PROSPERITATEA

0
DISTRIBUIȚI

paul brad pex summit (2)

Informaţii utile pentru managerii companiior locale de top sau ai multinaţionalelor au fost oferite în această seară la PRESSALERT LIVE de Paul Brad, fondatorul Lean Academy și organizator al Process Excellence Summit (PEX Summit), eveniment despre excelența operațională și perfecționarea practicilor managerial.

Legat de evenimentul care va avea loc în prima jumătate a lunii iunie la Timişoara şi se va întinde pe parcursul a cinci zile, îmbinând cursuri de teorie şi workshop-uri, Paul Brad a spus că „am încercat prin acest concept să aducem şi în România, în primul rând la Timişoara, ceea ce se întâmplă în alţe ţări, în Europa, America, unde astfel de întâlniri, reuniuni aduc laolaltă toţi actorii importanţi din domeniu.


Vorbim de companii mari antreprenoriale care ar vrea să înţeleagă mai multe despre acest domeniu şi furnizorii de servicii tehnice în domeniu, pentru că atunci când vorbim de proiecte de multe ori este nevoie şi de o bază de tehnică. (…) Vorbim de îmbunătăţiri simple, fără costuri, aplicate treptat. Urmărim ca aceste zile să fie evenimente de învăţare, şi pentru aceasta vom avea o întâlnire la nivel înalt cu oameni de pe poziţii de top din companiile care implementează astfel de practici, soluţii, cu studii de caz, modul în care au fost aplicate procesele. După zilele de summit vor avea loc workshop-uri privind aplicarea proceselor şi gestionarea componentei umane”.

Participanţii vor putea afla informaţii interesante de la Luke Nickola, speaker specializat pe partea de implementare programe, şi de la Adrienne Rubatos, expertă în leadership. La eveniment vor lua parte atât companii mari de tipul multinaţionalelor, cât şi companii mici care doresc să ajungă în top.

Legat de planurile de viitor, Brad a spus că „îmi doresc să ajungă un nume pentru ceea ce înseamnă excelenţa în proces”. Toate detaliile legate de eveniment, precum şi informații despre participanţi pot fi găsite pe site-ul PEX Summit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.