Timișenii se plâng că funcționarii publici chiulesc de la ghișee. Ce măsuri...

Timișenii se plâng că funcționarii publici chiulesc de la ghișee. Ce măsuri promite prefectul Eugen Dogariu

0
DISTRIBUIȚI

ghiseu1

Prefectul judeţului Timiş anunţă că nu mai e loc de tocmeală în ceea ce priveşte respectarea programului de lucru cu cetăţenii în instituţiile publice.


După ce în urmă cu câteva săptămâni Eugen Dogariu anunţat că a primit mai multe reclamaţii legate de nespectarea programului de lucru cu cetăţenii în instituţiile publice, acesta a promis astăzi că de săptămâna viitoare va lua măsuri dure.

„Programul cu publicul trebuie organizat zilnic între orele 8,30 -16,30 şi într-una din zile până la 18,30. La Prefectură, miercurea este program prelungit. Am avut unele reclamaţii legate de primării care nu respectă acest program şi am trimis informarea către toate instituţiile. De săptămâna viitoare încep verificările pentru a vedea dacă instituţiile respectă programul de lucru cu publicul”, a declarat prefectul judeţului Timiş, Eugen Dogariu.

Dogariu a mai spus şi că amenda pentru nerespectarea programului va fi de 1.500 de lei şi se va aplica instituţiei, dar şi că este convins că deşi astfel de controale nu vor fi placul conducătorilor de instituţii adesea vor servi îmbunătăţirii relaţiillor cu cetăţenii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.