Timişoreanul Geo Da Silva a lansat videoclipul piesei „Morena”, un cântec de...

Timişoreanul Geo Da Silva a lansat videoclipul piesei „Morena”, un cântec de dragoste cu accente disco VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

videoclipgeoTimişoreanul Geo Da Silva a lansat în weekend-ul trecut, un nou videoclip la piesa Morena, o piesă compusă pe drumurile dintre spectacolele artistului în Balcani. „Morena este un cântec de dragoste care îmbină accentele disco de la sfârşitul anilor 90 cu influenţele muzicii actuale, combinaţia fiind una apreciată de producătorii care au ascultat demo-urile piesei.


Videoclipul piesei a fost lansat zilele trecute de casa de discuri Blanco y Negro şi are aproape 100.000 de vizualizări în două zile de la lansare“, spune artistul timişorean prin intermediul unui comunicat de presă.

Pentru viitorul apropiat Geo Da Silva are programate concerte în Serbia, Bosnia, Albania şi Muntenegru. Anul trecut, timişoreanul a semnat un nou contract cu casa de discuri Blanco y Negro Music într-un duo dinamic format împreună cu Jack Mazzoni, un DJ italian ale cărui piese prind gustul clubberilor din „cizmă”. Primul single lansat anul trecut a fost Disco-Disco Good-Good, videoclipul acumulând peste 1 milion de vizualizări. Trot anul trecut, timişoreanul a mai lansat Awela Hey şi Love in the air (alături de DIDI).

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.