Timișorenii, invitați să facă mișcare la Turneul Primăverii și să doneze pentru...

Timișorenii, invitați să facă mișcare la Turneul Primăverii și să doneze pentru achiziționarea unui incubator pentru micuții care vin pe lume prea devreme la Maternitatea „Bega”

0
DISTRIBUIȚI

prematur

Ce nu poate să facă statul, încearcă să realizeze comunitatea. Pentru că numărul de copii care vin pe lume prea devreme este în continuă creștere în țara noastră, maternitățile au nevoie de tot mai multe incubatoare pentru a le garanta șansa la viață tuturor acestor bebeluși.

Dorind să le ofere o șansă de a trăi copiilor născuți prematur la Maternitatea „Bega” din Timișoara, una dintre cele mai mari din vestul țării, Clubul Rotaract Ripensis organizează Turneul Primăverii „sport pentru viață”.


„Copiii născuți prematur trebuie să stea până la 34 de săptămâni într-un incubator, până ating greutatea de 1350 – 1800 g, pentru a li se garanta șansa la viață. Organizatorii doresc ca prin acest turneu să strângă suma de 7.500 euro pentru a achiziționa un incubator deschis ce va fi donat Maternității Bega, care are mare nevoie de aceste aparaturi”, transmit reprezentanții Clubului Rotaract Ripensis.

Până în acest moment, alături de echipa Rotaract s-au alăturat cinci companii. Pe lângă contribuția financiară, acestea vor participa la Turneul Primăverii, întrecându-se în competiții sportive precum fotbal, tenis, volei și promovând un stil de viață sănătos. Evenimentul va avea loc sâmbătă, 16 mai, la Baza Sportivă Proiectantul. Toți cei care vor sa se alăture cauzei celor de la Rotaract, pot suna la numărul de telefon 0727 116 669.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.